t0m3k Napisano 7 Kwiecień 2004 Napisano 7 Kwiecień 2004 Witam, scenka jakis czas temu byla w WIP\'ie. Przedstawiam skanczona wersje i czekam na posty...
chveti Napisano 7 Kwiecień 2004 Napisano 7 Kwiecień 2004 takie te tekstury sztuczne i okap za bardzo boxowaty
zombo master Napisano 7 Kwiecień 2004 Napisano 7 Kwiecień 2004 strasznie mi sie nie podoba textura drewna na tych szafkach i te guziki na okapie. Ta rurka od lodówki chyba troszeczke krzywa jest (ale moze mi sie wydawać). Ogólnie wrażenie dość dobre modeling 8/10 texturing 4/10
MC-Maxim Napisano 7 Kwiecień 2004 Napisano 7 Kwiecień 2004 No no no ..... niezłe. Fajny efekt swiecacego slonca ze oknem :)
Fafex Napisano 7 Kwiecień 2004 Napisano 7 Kwiecień 2004 W oknie na zewnątrz słońce, a już w jego odbiciu w płytkach na podłodze ciemno. Ogólnie może być.
Archangel Napisano 7 Kwiecień 2004 Napisano 7 Kwiecień 2004 Dla mnie calkiem calkiem :) Do tekstur rzeczywiscie mozna sie przyczepic...najgorsza jest chyba na czajniku i okapie. wiszaca scierka i sloneczko za oknem + firanki oraz plytki super :] Nie wiem dlaczego ale caly obrazek jest troche jakby nieostry. To przez kompresje czy celowo blura dodales ?? Pozdrawiam
martez Napisano 7 Kwiecień 2004 Napisano 7 Kwiecień 2004 Albo słaby render, albo za duża kompresja bo widać plamy. Ogólnie fajnie chociaż dobór tekstur wydaje mi sie być mało estetyczny, można by więcej wycisnąć z tej sceny.
und3r Napisano 7 Kwiecień 2004 Napisano 7 Kwiecień 2004 Czyli jak możesz popraw :) Jak nie to nie :) I tak miła praca :) Cieszę się że ludzie mają odwagę coś tu wkładać :)
Orion Napisano 7 Czerwiec 2004 Napisano 7 Czerwiec 2004 Ja się przyczepię do tej rury po lewej (nie wiem po co się pcha w kadr, do firanki która nie jest obszyta (teoretycznie nie musi) i do kuchennej rękawicy która jest troszku za bardzo wypchana
Yamakasi Napisano 7 Czerwiec 2004 Napisano 7 Czerwiec 2004 Jest troche zbyt sterylne ale ladne :) Mnie sie to podoba szczegulnie lampa na suficie :) Czy mogl bys zamiesciec siatke scenki ??
Nightmare51 Napisano 8 Czerwiec 2004 Napisano 8 Czerwiec 2004 Mi się podoba bardzo fajne , :D lecz myśle że gdyby poprawić tekstury to było by calkiem całkiem :)
sith_LORD Napisano 10 Czerwiec 2004 Napisano 10 Czerwiec 2004 zdecydowanie zła kolrystyka .. jeśli orealizm Ci chodziło.. to za duży kontrast tekstur względem siebie.. troszkę spokoju by sięprzydało, a pozaty,m za sterylnie.. pozdr
Orion Napisano 10 Czerwiec 2004 Napisano 10 Czerwiec 2004 sith_LORD-->Może w twojej bardziej uwidocznił się realizm, ale popsułeś jak to powiedział kx \"jasno i miło\" (i ciepło dodam od siebie) Twój rys pasuje na okres marca a tomka na Lipiec. Btw masz prawa autorskie do coverów?? :P
rowr Napisano 10 Czerwiec 2004 Napisano 10 Czerwiec 2004 Klamki przy szafkach by sie zdaly teksturki drewna i ....taka fest kuchnia a ani jednego gniazdka elektrycznego ale to juz czepialstwo(no ale skoro ma byc realistycznie) :)
little-ninja Napisano 10 Czerwiec 2004 Napisano 10 Czerwiec 2004 napisał sith_LORD ...orealizm .... hehe co ci chodzi po glowie chlopie :D ........................... moze oralizm brzmi sugestywniej heh
t0m3k Napisano 15 Czerwiec 2004 Autor Napisano 15 Czerwiec 2004 witam, widze ze ktos odkurzyl moja pracke :) poprawial na razie nie bede bo robie kilka innych projektow co do otwierania szafek to (jak juz pisalem w WIP\'ie) zeby je otworzyc lapie sie za specjalne wyzlobienia na krawedziach przerobka sith_LORD\'a mi sie nie podoba, moze moj render jest za jaskrawy ale w przrobce zginal mily klimat i obrazek wyglada ja stare wyblakłe zdjęcie reszte sugestii postaram sie uwzglednic przy ewentualnych poprawkach. dzieki za posty...
Rekomendowane odpowiedzi