Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 19
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

strasznie mi sie nie podoba textura drewna na tych szafkach i te guziki na okapie. Ta rurka od lodówki chyba troszeczke krzywa jest (ale moze mi sie wydawać). Ogólnie wrażenie dość dobre modeling 8/10 texturing 4/10

Napisano

Dla mnie calkiem calkiem :) Do tekstur rzeczywiscie mozna sie przyczepic...najgorsza jest chyba na czajniku i okapie. wiszaca scierka i sloneczko za oknem + firanki oraz plytki super :] Nie wiem dlaczego ale caly obrazek jest troche jakby nieostry. To przez kompresje czy celowo blura dodales ??

Pozdrawiam

Napisano

Albo słaby render, albo za duża kompresja bo widać plamy. Ogólnie fajnie chociaż dobór tekstur wydaje mi sie być mało estetyczny, można by więcej wycisnąć z tej sceny.

Napisano

Ja się przyczepię do tej rury po lewej (nie wiem po co się pcha w kadr, do firanki która nie jest obszyta (teoretycznie nie musi) i do kuchennej rękawicy która jest troszku za bardzo wypchana

Napisano

zdecydowanie zła kolrystyka .. jeśli orealizm Ci chodziło.. to za duży kontrast tekstur względem siebie.. troszkę spokoju by sięprzydało, a pozaty,m za sterylnie..

pozdr

Napisano

sith_LORD-->Może w twojej bardziej uwidocznił się realizm, ale popsułeś jak to powiedział kx \"jasno i miło\" (i ciepło dodam od siebie) Twój rys pasuje na okres marca a tomka na Lipiec. Btw masz prawa autorskie do coverów?? :P

Napisano

Klamki przy szafkach by sie zdaly teksturki drewna i ....taka fest kuchnia a ani jednego gniazdka elektrycznego ale to juz czepialstwo(no ale skoro ma byc realistycznie) :)

Napisano

witam,

widze ze ktos odkurzyl moja pracke :)

poprawial na razie nie bede bo robie kilka innych projektow

co do otwierania szafek to (jak juz pisalem w WIP\'ie) zeby je otworzyc lapie sie za specjalne wyzlobienia na krawedziach

przerobka sith_LORD\'a mi sie nie podoba, moze moj render jest za jaskrawy ale w przrobce zginal mily klimat i obrazek wyglada ja stare wyblakłe zdjęcie

reszte sugestii postaram sie uwzglednic przy ewentualnych poprawkach.

dzieki za posty...

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności