Napisano 8 Wrzesień 200915 l Nowy produkt firmy Corel - Digital Studio 2010 (program do obróbki fotografii i materiałów wideo). Zachęcam do przeczytania oficjalnej informacji prasowej. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=789
Napisano 9 Wrzesień 200915 l Wygórowana cena 69 jurków oraz to... "Łatwe tworzenie filmów: I wreszcie każdy może cieszyć się tworzeniem własnych filmów. Dzięki łatwemu interfejsowi i intuicyjnej obsłudze Corel Digital Studio oferuje innowacyjne wizualne podejście do projektów wideo, przez co każdy może teraz doskonalić swoje filmowe wspomnienia i udostępniać je innym – nawet w jakości HD." ...mowią same za siebie. Pojawią się teraz setki wątków p/t "jestem zupełnie zielony, czy możecie powiedzieć mi jak STWORZYĆ film w corelu?" Odesłać do producenta?
Napisano 9 Wrzesień 200915 l Z tego co widziałem to przypomina to Windows Movie Makera, wiec jeśli osoba robiąca film nie ma 13 lat to sobie za chiny ludowe nie poradzi. :D