Napisano 15 Wrzesień 200915 l Siema, nie zabardzo wiem gdzie ten temat powinien się znaleźć... Chciałbym pokazać swoją pierwszą prace w Zbrushu. Głównie prosze o rady, oceny i pomoc jak nałożyć teksture, pomalować model. Pozdrawiam, Maniac.
Napisano 15 Wrzesień 200915 l Wątek przeniosłem do działu WIP (work in progress). Będziesz mogł w tym wątku kontynuować swoje poczynania z tym modelem. Póki co nie ma co komentować. Jakaś niespójna lepianka. Pracuj dalej, ale dość długa droga przed tobą.
Napisano 15 Wrzesień 200915 l Najpierw forma potem detal. AMEN:) Do poprawy wszystko. Polecam filmiki Morte'go.
Napisano 15 Wrzesień 200915 l mm, dzięki. A możesz mi jakis kierunek wskazać ;)? Płyń w strone morza! i nei idz w strone swiatła
Napisano 15 Wrzesień 200915 l Co tu dużo gadać. Zrób basemesh i naśladuj innych. Bardziej pomóc chyba się nie da.
Napisano 15 Wrzesień 200915 l 1.Poeksperymentuj z podstawami sculptowania w zbrush. Na razie będzie to misz-masz. 2.Trenuj. 3.W końcu weź referencje i ucz się operować "młotkiem i dłutem" na siatce aby oddać ładny detal. Przyłożenie się do tego czyni mistrza. Ad.1 Rada Lucka91. Zasługuje na pochwałę. Edytowane 15 Wrzesień 200915 l przez Camel