Gość maniac Napisano 15 Wrzesień 2009 Share Napisano 15 Wrzesień 2009 Siema, nie zabardzo wiem gdzie ten temat powinien się znaleźć... Chciałbym pokazać swoją pierwszą prace w Zbrushu. Głównie prosze o rady, oceny i pomoc jak nałożyć teksture, pomalować model. Pozdrawiam, Maniac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 15 Wrzesień 2009 Share Napisano 15 Wrzesień 2009 Wątek przeniosłem do działu WIP (work in progress). Będziesz mogł w tym wątku kontynuować swoje poczynania z tym modelem. Póki co nie ma co komentować. Jakaś niespójna lepianka. Pracuj dalej, ale dość długa droga przed tobą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 15 Wrzesień 2009 Share Napisano 15 Wrzesień 2009 Najpierw forma potem detal. AMEN:) Do poprawy wszystko. Polecam filmiki Morte'go. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość maniac Napisano 15 Wrzesień 2009 Share Napisano 15 Wrzesień 2009 mm, dzięki. A możesz mi jakis kierunek wskazać ;)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 15 Wrzesień 2009 Share Napisano 15 Wrzesień 2009 mm, dzięki. A możesz mi jakis kierunek wskazać ;)? Płyń w strone morza! i nei idz w strone swiatła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 15 Wrzesień 2009 Share Napisano 15 Wrzesień 2009 Co tu dużo gadać. Zrób basemesh i naśladuj innych. Bardziej pomóc chyba się nie da. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camel Napisano 15 Wrzesień 2009 Share Napisano 15 Wrzesień 2009 (edytowane) 1.Poeksperymentuj z podstawami sculptowania w zbrush. Na razie będzie to misz-masz. 2.Trenuj. 3.W końcu weź referencje i ucz się operować "młotkiem i dłutem" na siatce aby oddać ładny detal. Przyłożenie się do tego czyni mistrza. Ad.1 Rada Lucka91. Zasługuje na pochwałę. Edytowane 15 Wrzesień 2009 przez Camel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi