Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Po długiej przerwie wpadłem się przywitać!;)

Wklejam jakieś świeżości i nowości... stosunkowo ;)

• Odpowiedzi 14
  • Wyświetleń 1,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Fajne rzeczy panie Firkoski... osobiście bardzo podchodzi mi ta stylistyka.

Edytowane przez Marduk

Napisano

hehe, jjean ;)

B. ładne, cenie sobie niezmiernie manualne robótki w dobie digital paintingu. Jedyne czego nie kupuje to stópki, a konkretnie odcinek postki - pięta, to zwichrowanie co by nie było oryginalne, ale jakoś kurcze nie wiem.

Napisano

mniodek, zwlaszcza pierwsze bardzo mi sie podoba

Napisano

Okładka do "Oskar i Pani Róża" naprawdę fajna, "Sklepy Cynamonowe" też mi bardzo leżą.

Napisano

Nie bardzo jest coś co można napisać krytycznego na temat Twoich prac !Mistrzu :>

Bardzo fajna Stylistyka, ciekawa paleta barw. Wydaje się niewielka (ostatnia praca właściwie monochrom.)...Fajne choć może zcaem przydałoby się trochę mocniej przycieniować, co by światełko bylo silniejszcze i całość bardziej przestrzenna. Ale to tylko moje subiektywne tutifruti o_O...

Ostatnia praca ma w sobie coś z Jamesa Jeana.

Napisano

Oskar i Róża (ten z czerwonym O) mi się niesamowicie podoba, nie wiem dlaczego, postać w sumie brzydka a jednak tak jakoś wchodzi do serca.

Napisano

Piękna sprawa.

Na okładce do "Życia pi'' ,tygrysa namalowałeś świetnie,dynamicznie i z charakterem.Podziwiam kunszt. Ale jakoś sylwetka tego bohatera mi nie pasuje,bardziej widział bym ją jako poukładaną personę prosto z Indii niż takiego goblina z Władcy Pierścieni.

Tyle mojego postękiwania

Pozdrawiający i podziwiający Kuba

Napisano

Miło oglądać Twoje prace, wyróżniają się z całej masy artów. Tak trzymać, czekam na więcej. Budujesz fajny klimat swoimi ilustracjami. Rysujesz to dla siebie, czy szykują się reedycje tych książek i to będą nowe okładki?

Napisano

Dokładnie o to samo miałam pytać... "Sklepy cynamonowe" i "Oskar i pani Róża" z takimi ilustracjami byłyby jeszcze bardziej klimatyczne.

Bardzo mi się podobają Twoje prace.