kowalik Napisano 9 Kwiecień 2004 Napisano 9 Kwiecień 2004 Chociaz jestem amatorem, postanowilem wziac udzial w bitwie. Mam nadzieje, ze dzieki temu zrobie postepy. Na razie zamieszczam koncepcik, dodam iz wzoruje sie na pewnej grze/postaci. Moze bedzie to widac pozniej, gdy (mam nadzieje) pokaze jakies renderki.
kowalik Napisano 9 Kwiecień 2004 Autor Napisano 9 Kwiecień 2004 Glowny plan to pojemniki(szare, a srodku niebieskie) z jakas ciecza i anolkami(to te zielone). Slabo rysuje, ale mam nadzieje, ze ten rysunek pogladowy cos wam zasugeruje.
kowalik Napisano 9 Kwiecień 2004 Autor Napisano 9 Kwiecień 2004 a i jeszcze to (piersi i rece to tylko referencje, a nie finalne czesci ciala)
Falcrum Napisano 9 Kwiecień 2004 Napisano 9 Kwiecień 2004 No to sklejaj dalej...model plastikowy...:P Żartowałem...może nie jest to wypasione, ale jak na początki...może być... Powodzenia & Pozdrowienia
und3r Napisano 9 Kwiecień 2004 Napisano 9 Kwiecień 2004 Nie wiem co tu się dzieje .. za wcześnie jeszcze :)
Salvator Napisano 9 Kwiecień 2004 Napisano 9 Kwiecień 2004 Fajnie, że wystartowałeś. Podoba mi się twój pomysł. Czekam na ciąg dalszy zmagań z anatomią. Pozdro Salvator
Master Kiełbaster Napisano 10 Kwiecień 2004 Napisano 10 Kwiecień 2004 Tu są niezłe referki http://www.fineart.sk/ . Piersi z piłek od kosza to zły pomysł :)
Archangel Napisano 10 Kwiecień 2004 Napisano 10 Kwiecień 2004 Jak widze to dopiero poczatki wiec rozpisywac sie nie bede :) Pomysl jest interesujacy bede czekal na efekty Twojej pacy ! Master Kiełbaster dobry adres ! dzieki ja tez pewnie skorzystam!
Nezz Napisano 10 Kwiecień 2004 Napisano 10 Kwiecień 2004 hej fajny pomysl . pracuj pracuj , napewno udzial w bitwie duzo Cie nauczy , zwlaszcza z Twoim zapalem ktorego jak mniewam masz duzo ;) strona co ją Master podal jest rewelacyjna.. zweryfikuj swoj model z referencjami na niej , posiedz troche nad proporcjami pozrawiam
kowalik Napisano 15 Kwiecień 2004 Autor Napisano 15 Kwiecień 2004 Ostatnio jakos nie mialem czasu na 3d, w najblizszym czasie postaram sie to zmienic. Zrobilem bardzo malo, jednynie pewne proby vitra;] EDIT: poprawilem adresy do obrazkow
kowalik Napisano 15 Kwiecień 2004 Autor Napisano 15 Kwiecień 2004 oczywiscie w vitro nie bedzie tego cylindra, tylko sylwetka aniolka (ktorego musze jeszcze wymodelowac)
kowalik Napisano 11 Czerwiec 2004 Autor Napisano 11 Czerwiec 2004 Eh, niesteyt, brak czasu i problemy z kompem skutecznie odciagnęły mnie od skończenia pracy. Jeśli ktoś wiązał ze mną jakieś nadzieje (a pewnie i tak nikogo takiego nie było) to przepraszam za zawód. Po wakacjach reaktywuję kompa i biorę się ostro do pracy. Soft to Max 4 wykorzystywany przez nieudolnego użytkownika... :D pozdrawiam, covaleek
SiD Napisano 14 Czerwiec 2004 Napisano 14 Czerwiec 2004 Cholera juz si enie wypowiadam...... Ciagle brak czasu .... wrrrr... ALe co rozumiem :(
Rekomendowane odpowiedzi