Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 13
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

no ale wiesz popatrz co pokazał autodesk w ich sketchbooku. niby taki szkicownik a jak dla mnie super. po adobe spodziewałem się znacznie więcej :) np. jakiegoś heal brusha i takich innych pierdu pierdu

Napisano

Pozwolicie, że zadam krótkie, acz treściwe pytanie: na ki c*** to komuś potrzebne ? Po to graficy kupują 17'', 19'', 22'', 24'' i większe monitory, żeby potem robić na jakichś śmiesznych 3,5'' ? i tylko błagam - nie wciskajcie mi kitu, że dobre w podróży, żeby sobie pomazać (to akurat o sketchbooku) czy poobrabiać zdjęcia - bo teraz spróbujcie sobie wyobrazić kogoś z iphonem w ręku siedzącego w trzęsącym się się autobusie, trzęsącego się z zimna (zima idzie, a autobusów jakoś się nie chce ogrzewać - przynajmniej u mnie - wiadomo, kryzys to tniemy koszty) jak próbuje coś stworzyć.

Bo mogli te zasoby dużo lepiej spożytkować - niektóre flagowe programy wciąż czekają na funkcjonalności których userzy na forach od lat nie mogą się doprosić, a zamiast tego adobe wypuszcza sobie taką parodystyczną zabawkę...

Napisano

akurat ten cały iphone photoshop jest przydatny jak ktoś blogguje czy cos takiego z telefonu. chce mieć sepie i ma. a szczerze mówiąc jakbym miał iphone'a to na bank bym miał sketchbooka żeby mieć co robić np na lekcji :) takie to fajne i już :D

Napisano

powiem tak... bieda z nedza poganiana bujda na resorach

smiechu warte, az 2 efekty! max! :D niesamowite

i koniecznosc ladowania grafiki na ich serwery... super

Napisano

Najlepszy free "photoshop" online na jaki natrafilem znajduje sie na http://www.pixlr.com/ - w dwoch wersjach (bardziej zaawansowana i prosciutka do szybkich korekcji) plus swietny grabber. Nie mam pojecia jak jest z uzywaniem tego na telefonie bo nie korzystam z komorki niemal zupelnie, ale ogolnie to fajna rzecz.

Napisano
Pozwolicie, że zadam krótkie, acz treściwe pytanie: na ki c*** to komuś potrzebne ? Po to graficy kupują 17'', 19'', 22'', 24'' i większe monitory, żeby potem robić na jakichś śmiesznych 3,5'' ? i tylko błagam - nie wciskajcie mi kitu, że dobre w podróży, żeby sobie pomazać (to akurat o sketchbooku) czy poobrabiać zdjęcia - bo teraz spróbujcie sobie wyobrazić kogoś z iphonem w ręku siedzącego w trzęsącym się się autobusie, trzęsącego się z zimna (zima idzie, a autobusów jakoś się nie chce ogrzewać - przynajmniej u mnie - wiadomo, kryzys to tniemy koszty) jak próbuje coś stworzyć.

Bo mogli te zasoby dużo lepiej spożytkować - niektóre flagowe programy wciąż czekają na funkcjonalności których userzy na forach od lat nie mogą się doprosić, a zamiast tego adobe wypuszcza sobie taką parodystyczną zabawkę...

No i oczywiście chodzi o szukanie nowych klientów w nowym sektorze rynku...

Taka...autopromocja...

Napisano

Myślę, że nie ma się co gorączkować na temat ilości funkcji i w ogóle przydatności. Jak bym miał iphone'a to pewnie też bym już miał tego Photoshopa i masę innych programów typu "poziomica", których głównym celem jest bycie BAJEREM:) A po co to komu? A po co pies się liże po jajkach? Bo może ;)