remanent Napisano 2 Listopad 2009 Napisano 2 Listopad 2009 Morphe - podręcznikowa wiza osiedla. Podziwialiśmy jakiś czas temu na stronie, ale dopiero teraz wiem komu gratulować. Dzięki tej zieleni wszystko nabrało życia. Oby tak dalej. Pozdrawiam!
peter_f Napisano 2 Listopad 2009 Napisano 2 Listopad 2009 Morphe wywindowałeś poziom exteriorów i zieleniny na niebotyczne poziomy! Wspaniałe rendery!!! Odbiera mowę! 5***** i mój vote na złotą! Gratki fronta
halset Napisano 2 Listopad 2009 Napisano 2 Listopad 2009 Jak można spytać to drzewka to też Onyx, czy tylko trawka?
Morphe Napisano 2 Listopad 2009 Autor Napisano 2 Listopad 2009 wszsytkie drzewa jak i trawa zostala przygotowana w onyxie. :) remanent - thx, czasem nadmiar zieleni przydaje sie chocby zeby zakryc miejscami nudna architektore ? ;) dobrze choc tyle :D peter_f - tam wywindowalem, ja poprostu musze tak dla samego siebie, bo to jedyne poczucie satysfakcji... ma to swoja cene niestety :(.
Zbychowaty Napisano 3 Listopad 2009 Napisano 3 Listopad 2009 Architekt zieleni :). Przestan te wizki robic tylko zajmij sie projektowaniem ogrodów:) Exteriory b. ładne.
Areien Napisano 9 Listopad 2009 Napisano 9 Listopad 2009 to sie nazywa dżungla miejscka :D swietna praca! respekt :)) przedostatnie ujecie mnie zgniotlo ^^
Rekomendowane odpowiedzi