Napisano 9 Maj 200420 l malefatal --> kwiatki ladne choc jakos w nich zycia nie widze :) sa jakby troszke za plaskie , ostatni renderek pokoiku mi sie podoba bardzo !!!:> chce miec taki
Napisano 9 Maj 200420 l Autor Predator są za cienkie to wiem... Jak to juz ktos powiedział - papierowe. Ale oszczedzam na polygonach gdzie sie da :], a poza tym jak stana na tym stole to i tak ich grubosc, zbytniej roznicy nie robi Pozdro.
Napisano 10 Maj 200420 l nie wyglada to dobrze - wazonik za bardzo sie \'swieci\' - serwetka wyglada super plasko kwiatki wyszly nawet bardzo przyjemnie - fajnie pasuja
Napisano 10 Maj 200420 l jak dla mnie to wzon ma zaduzego fallofa, serwetka jest troche zabiala i zajasna a kwiatki maja zaduze nasycenie koloru, powinny byc bardziej stonowane bo sie wyrozniaja na tle pokoju.... a i podloga sie strasznie swieci (po prawej stronie) pozdro
Napisano 10 Maj 200420 l a mi się podoba, chociaż rzeczywiście serwetka jest trochę za płaska a wazonik powinien mieć troszkę więcej reflections - chyba że założyłeś że jest z gliny . . . ale w atmtych czasach w takich salonach . . . czy ja wiem
Napisano 20 Maj 200420 l Sorki że obrabiam twój render (mogę tego posta usunąć), ale ja bym to widział tak: Pozdro!
Napisano 20 Maj 200420 l Autor Jeśli chodzi o obróbke w PS to już dawno żałożyłem, że finał podrasuje troche :)... Twoja wersja nie za bardzo mi sie podoba... Osobiście myśle o czymś takim jak to :
Napisano 20 Maj 200420 l no teraz to nie wiem co mam myslec, bardziej sklanialbym sie do wersji --Chris--a
Napisano 21 Maj 200420 l jesli ci to nie przeszkadza ja tez dodam swoja wersje ps [ w kazdej chwili posta moge skasowac ]
Napisano 21 Maj 200420 l to moze kazdy zacznie zmieszczac wlasne wersje :| (a swoja droga ostatni rys calkiem fajny jest )
Napisano 21 Maj 200420 l Autor Myśle że jeszcze jutro ta pracka trafi do galerii, troche poprawek, obróbka w PS i Finito pierwszej wizki :)... Dzięki za wszelkie podpowiedz co do poprawek w PS, ale wydają mi się one zbyt blade, a ja uwielbiam żywe kolory ;)... ps. Może mam coś z monitorem :) Pozdro
Napisano 21 Maj 200420 l malefatal: dobrze, zostan przy cieplym klimacie, jest bardziej przytulnie. Osobiscie troche bym rozjasnil, zdjal cyjany ze swiatel, dodal magenty i zoltego w cieniach;) Odrobinke;) edit: pamietam Twoje poczatki z biurkiem i mazakami. Wspanialy progress! :)
Napisano 21 Maj 200420 l Autor Hehe :)... Stare czasy... Nawet nie wiedziałem co to jest Fov ;), a o mapowaniu to żadnego pojęcia nie miałem :]
Napisano 21 Maj 200420 l Oryginał lepszy..., w tych retuszowanych nie ma ani odrobiny tego \"ciepłego\" światła co w oryginale. Brawo malefatal, bardzo ładnie ci to wyszło.
Napisano 21 Maj 200420 l Autor Ludzie uspokujcie sie z tymi przerobkami !! Edit: Dzięki za miłe słowa :)... Edit 2: 200 post już za mną, ide to uczcić ( joke ) ...
Napisano 21 Maj 200420 l Po tych przeróbkach to te meble wyglądają jakby ktoś je z lakieru obdarł, takie wyniszczone i wyblakłe przez słońce. Malefatal te ciepłe kolorki są super, az chciałoby się chwile posiedziec w takim pokoiku :) Świetna robota!
Napisano 21 Maj 200420 l nom, pokoik super, takie cieplutkie kolorki :) EDIT: moj 125 post, ide sie zachlac za to na smierc (joke) :P
Napisano 21 Maj 200420 l Autor Ciesze się, że podoba się wam... Zaraz włącze maxa i odpale rendera, a jutro po południu funał w galerii... Pozdro
Napisano 21 Maj 200420 l ja bardzo mało komentowałęm, ale jak to końcóka to napisze coś. Bardziej mi się podobają wersje retuszowane bo są realistyczniejsze (wg mnie), w tej zywkłęj to światło jets troche za intesnywne przez co razi. A pokoik jest świetny!
Napisano 21 Maj 200420 l niechce sie czepiac ale te krzeslak maja papierowa grubos troche to dziwnie wyglada mi osobiscie sie to niepodoba :) , pokoik jest naprawde ladny poza tym szczegolem
Napisano 21 Maj 200420 l Hmm Gutek mówi, ze po retuszu jest bardziej realistycznie. Byłoby realistycznie, bo kolor światła jest taki jak w dzień koło 12- 16 w lato, jednak popatrzmy na światło, które przechodzi przez okno. Gdyby Było południe to to światło byłoby krótsze i bardziej po lewej, a tak wnioskuję, że słońce powoli chyli się ku zachodowi (jest nisko, przez co cienie i światło jest długie). Taki akurat kolor poświaty w otoczeniu jest przypasowany do pory zmierzchu. Nie wiem, moze sie myle. ale wydaje mi sie, ze tak jest bardziej realistycznie niz po retuszu. Jak myślicie?
Napisano 23 Maj 200420 l Autor Dziękuję wszystkim za wszelkie komentarze... I zapraszam do obejrzenia i skomentowania pracki w galerii http://www.max3d.pl/forum/viewthread.php?tid=11371