floo Napisano 5 Listopad 2009 Napisano 5 Listopad 2009 A bunch of teenagers in a ghost town, full of death and desolation, where adults have turned into zombies. Among them, stands Jimbo (Brad Ashby), madly in love with Sarah Jane (Mia Wasikowska). This is the second short film (the first being Spider) funded by Qoob. Directed by Spencer Susser, who also co-wrote the script with Australian author/director David Michod, this film has been selected in major festivals across the world (among which Sundance '08) and won 4 prizes so far. +18 http://www.itsartmag.com/forum/viewtopic.php?f=27&t=2966&utm_source=newsletter&utm_medium=cpm&utm_content=video&utm_campaign=newslette051109
Karrde Napisano 5 Listopad 2009 Napisano 5 Listopad 2009 Miałem przyjemność pracować i uczyć się na footage'ach z tego filmu. Fajnie że odnosi sukcesy. :)
Levus Napisano 5 Listopad 2009 Napisano 5 Listopad 2009 Mocna sprawa brachu:) Fajny klimat, przesłanie tendencyjne, ale mocne:) Z początku, jak kolesie jadą na rowerach z łukami skojarzył mi się z "Gummo", tam był epizod jak kolesie z miasteczka po przejściu trąby powietrznej polowali z wiatrówkami na koty jeżdżąc na rowerach:)
pressenter Napisano 5 Listopad 2009 Napisano 5 Listopad 2009 A ja powiem wprost i szczerze: jakoś tak Resident evilowato, sztuczna gra aktorów, nie mam pojęcia po co te całe przekleństwa, nie podoba mi się ogólnie i w szczegółach. Pozdrawiam Szymon
CzAk1 Napisano 5 Listopad 2009 Napisano 5 Listopad 2009 Trochu bez sensu takie to trochu raczej mi się wydało... Widziałem lepsze szorty :)
Rekomendowane odpowiedzi