Gość Marioza Napisano 11 Grudzień 2009 Napisano 11 Grudzień 2009 hehe śliczne jako ilustracja , choc zmienilbym pewnie zakończenie mankietów i łączenie ramion z tułowiem oraz oczy lub oko to po prawej takie troche zbyt płaskie sie wydaje ale jest to zupelnie subiektywne tym bardziej ze postac jest non realistik . oglónie bardzo plastycznie to wyszlo bliżej temu do 2d niż 3d tak mi sie wydaje , malo sie widuje (chyba) teraz takich prac w dobie hyper real wyscigów zbrojeń hehe a szkoda :\
jaras Napisano 11 Grudzień 2009 Autor Napisano 11 Grudzień 2009 dziękuję za wszystkie komentarze, bardzo mi miło że praca się podoba (Marcinowi Jakubowskiemu zapewne też)
sinclar Napisano 12 Grudzień 2009 Napisano 12 Grudzień 2009 nie, no jaras.. prawie mi sie podoba (tylko ta szczeka mi jakos nie siedzi, siakas taka narysowana, czy wklejona) - dobra robota, naprawde fajna pracka. Dawaj takich wiecej i czesciej!
Levus Napisano 17 Grudzień 2009 Napisano 17 Grudzień 2009 No fajowy klimacik, ja to kupuję;) pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi