Napisano 28 Listopad 200915 l "hehe, w tym problem , ze na tym levelu wszystkie animacje sa juz bardzo fajne. No latwo nie bedzie, trzymajcie kciuki." e tam bagins zobacz na to Variete - dla mnie to jest jakis zart, objerzalem te wszystkie szorty i moim zdaniem masz nominacje w kieszeni, ale pewnie sam oscar to klasycznie do jakeigos giganta powedruje aardmana czy pixara ale kciuki i tak trzymam, bo to pozytywnie sie odbije na nas wszystkich
Napisano 30 Listopad 200915 l co tu rozwijać - taka prestiżowa nagroda zdobyta przez gościa z polski ma jakiś wpływ na rynek czy podejście do ludzi, im więcej nagradzanych polaków tym lepiej dla nas wszystkich.
Napisano 30 Listopad 200915 l Wiem ze ilustratorzy 2d są cenieni na swiecie, myslisz że podobnie jest z innymi specjalnościami?
Napisano 8 Grudzień 200915 l Tu mozna zobaczyc w calosci jednego z konkurentow "Kinematografu" do oscara: http://www.frenchroast.fr/watchfrenchroast.html Baaardzo ladny film.
Napisano 8 Grudzień 200915 l Tu mozna zobaczyc w calosci jednego z konkurentow "Kinematografu" do oscara: http://www.frenchroast.fr/watchfrenchroast.html Baaardzo ladny film. przeeeefajniutkie :)
Napisano 9 Grudzień 200915 l Nie da sie ukryc ze fabularnie jest troche przekombinowany, pare rzeczy jest dziwnie wygranych. Moglby byc lepszy scenariuszowo i rezysersko. No i po trailerze liczylem ze bedzie wiecej niz jedno ujecie;). Rozumiem ze to calkowicie przemyslany zabieg, ale mialem nadzieje ze praca kamery bedzie bardziej standardowa. Chociaz to podejscie wymusza pewien porzadek, dodaje zycia w tle, i jest czyms innym niz zwykle. Za to wizualnie jest mistrzowski. Podoba mi sie tez bardzo, ze ten film jest troche kameralny i w ogole nieefekciarski. Edytowane 9 Grudzień 200915 l przez Luki Luki
Napisano 9 Grudzień 200915 l a mi się właśnie kamera i reżyseria podoba :) takie niewymuszone i na luzie. Historia taka - francuska ;) Nie dałbym za ten film oskara, ale miło się to ogląda :)