wooky73 Napisano 29 Listopad 2009 Share Napisano 29 Listopad 2009 (edytowane) Garderoba( klitka na zwłoki 1,54x1,9) Prosze o komentarze, bo mi sie pomysły wyczerpały (mozecie mnie zjechać ) byle by to poskutkowało pozytywnie, nie wiem czy zagęszcząc wizke róznymi klamotami czy też może nie Edytowane 1 Grudzień 2009 przez wooky73 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdeno Napisano 29 Listopad 2009 Share Napisano 29 Listopad 2009 dorzuć jakieś zwłoki w kąciku, to "ożywi" wizkę.I trochę powalcz z materiałami i światłem, bo jakoś tak bez wyrazu, bez kolorów, bez kontrastu. zadanie na dziś : poznać znaczenie słowa dygresja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 29 Listopad 2009 Share Napisano 29 Listopad 2009 Khym. Architektura? Poważnie? ;-) Pionowy kadr + to co wymienił zdeno i zacznie to jakos wygladac. W innym dziale ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1084 Napisano 29 Listopad 2009 Share Napisano 29 Listopad 2009 Zdecydowanie zwłoki w kącie! Jeśli to ta sama chata co na innych wizkach to na pewno jakiegoś gangstera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdeno Napisano 29 Listopad 2009 Share Napisano 29 Listopad 2009 albo na haczykach wiszące półtuszki , lub przynajmniej taki klimatyzator LG na ścianie jak u DEXTERa (z krwawymi trofeami), to takie inteligentne "niedomówienie" ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wooky73 Napisano 30 Listopad 2009 Autor Share Napisano 30 Listopad 2009 Wielkie dzieki za zwłoki w szafie ;). Chętnie bym z tym powojował o czym mówił Zdeno ale cóż szef sie uparł ze to ma być takie bez wyrazu. A co do chaty to niestety ciagle ten sam garaż przerobiony na różne cuda :(. Karamba ja sie poprostu marnuje przy tym projekcie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 1 Grudzień 2009 Share Napisano 1 Grudzień 2009 popraw proszę tytuł wątku: każdy dział ma swoje małe zasady: http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=53642 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
teges Napisano 24 Maj 2010 Share Napisano 24 Maj 2010 ciuszki po lewej lewituja ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 24 Maj 2010 Share Napisano 24 Maj 2010 (edytowane) W sumie nie ma co oceniać tak naprawdę, 4 ściany i parę półek, gdyby nie te ubrania to pomyślał bym ze to jakaś spiżarnia na dżemy. Ogólnie lipa pod każdym względem niestety i raczej wstrzymał bym się z pokazywaniem tego publicznie. Edytowane 24 Maj 2010 przez hcpiter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gonzo71 Napisano 25 Maj 2010 Share Napisano 25 Maj 2010 Koledzy powiedzieli juz sporo na temat tej pracy. Ja mam pytanie bardziej techniczne, jak wybierzesz kurz z tej szczeliny pod polka na samym dole? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi