wooky73 Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 (edited) Garderoba( klitka na zwłoki 1,54x1,9) Prosze o komentarze, bo mi sie pomysły wyczerpały (mozecie mnie zjechać ) byle by to poskutkowało pozytywnie, nie wiem czy zagęszcząc wizke róznymi klamotami czy też może nie Edited December 1, 2009 by wooky73
zdeno Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 dorzuć jakieś zwłoki w kąciku, to "ożywi" wizkę.I trochę powalcz z materiałami i światłem, bo jakoś tak bez wyrazu, bez kolorów, bez kontrastu. zadanie na dziś : poznać znaczenie słowa dygresja
kozioo Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Khym. Architektura? Poważnie? ;-) Pionowy kadr + to co wymienił zdeno i zacznie to jakos wygladac. W innym dziale ;)
1084 Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Zdecydowanie zwłoki w kącie! Jeśli to ta sama chata co na innych wizkach to na pewno jakiegoś gangstera.
zdeno Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 albo na haczykach wiszące półtuszki , lub przynajmniej taki klimatyzator LG na ścianie jak u DEXTERa (z krwawymi trofeami), to takie inteligentne "niedomówienie" ;)
wooky73 Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 Wielkie dzieki za zwłoki w szafie ;). Chętnie bym z tym powojował o czym mówił Zdeno ale cóż szef sie uparł ze to ma być takie bez wyrazu. A co do chaty to niestety ciagle ten sam garaż przerobiony na różne cuda :(. Karamba ja sie poprostu marnuje przy tym projekcie ;)
tweety Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 popraw proszę tytuł wątku: każdy dział ma swoje małe zasady: http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=53642
hcpiter Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 (edited) W sumie nie ma co oceniać tak naprawdę, 4 ściany i parę półek, gdyby nie te ubrania to pomyślał bym ze to jakaś spiżarnia na dżemy. Ogólnie lipa pod każdym względem niestety i raczej wstrzymał bym się z pokazywaniem tego publicznie. Edited May 24, 2010 by hcpiter
gonzo71 Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Koledzy powiedzieli juz sporo na temat tej pracy. Ja mam pytanie bardziej techniczne, jak wybierzesz kurz z tej szczeliny pod polka na samym dole?
Recommended Posts