Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Garderoba( klitka na zwłoki 1,54x1,9) Prosze o komentarze, bo mi sie pomysły wyczerpały (mozecie mnie zjechać ) byle by to poskutkowało pozytywnie, nie wiem czy zagęszcząc wizke róznymi klamotami czy też może nie

Edited by wooky73
  • Replies 9
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dorzuć jakieś zwłoki w kąciku, to "ożywi" wizkę.I trochę powalcz z materiałami i światłem, bo jakoś tak bez wyrazu, bez kolorów, bez kontrastu.

zadanie na dziś : poznać znaczenie słowa dygresja

Posted

albo na haczykach wiszące półtuszki , lub przynajmniej taki klimatyzator LG na ścianie jak u DEXTERa (z krwawymi trofeami), to takie inteligentne "niedomówienie" ;)

Posted

Wielkie dzieki za zwłoki w szafie ;). Chętnie bym z tym powojował o czym mówił Zdeno ale cóż szef sie uparł ze to ma być takie bez wyrazu. A co do chaty to niestety ciagle ten sam garaż przerobiony na różne cuda :(. Karamba ja sie poprostu marnuje przy tym projekcie ;)

Posted (edited)

W sumie nie ma co oceniać tak naprawdę, 4 ściany i parę półek, gdyby nie te ubrania to pomyślał bym ze to jakaś spiżarnia na dżemy. Ogólnie lipa pod każdym względem niestety i raczej wstrzymał bym się z pokazywaniem tego publicznie.

Edited by hcpiter
Posted

Koledzy powiedzieli juz sporo na temat tej pracy.

Ja mam pytanie bardziej techniczne, jak wybierzesz kurz z tej szczeliny pod polka na samym dole?