Napisano 29 Listopad 200915 l Garderoba( klitka na zwłoki 1,54x1,9) Prosze o komentarze, bo mi sie pomysły wyczerpały (mozecie mnie zjechać ) byle by to poskutkowało pozytywnie, nie wiem czy zagęszcząc wizke róznymi klamotami czy też może nie Edytowane 1 Grudzień 200915 l przez wooky73
Napisano 29 Listopad 200915 l dorzuć jakieś zwłoki w kąciku, to "ożywi" wizkę.I trochę powalcz z materiałami i światłem, bo jakoś tak bez wyrazu, bez kolorów, bez kontrastu. zadanie na dziś : poznać znaczenie słowa dygresja
Napisano 29 Listopad 200915 l Khym. Architektura? Poważnie? ;-) Pionowy kadr + to co wymienił zdeno i zacznie to jakos wygladac. W innym dziale ;)
Napisano 29 Listopad 200915 l Zdecydowanie zwłoki w kącie! Jeśli to ta sama chata co na innych wizkach to na pewno jakiegoś gangstera.
Napisano 29 Listopad 200915 l albo na haczykach wiszące półtuszki , lub przynajmniej taki klimatyzator LG na ścianie jak u DEXTERa (z krwawymi trofeami), to takie inteligentne "niedomówienie" ;)
Napisano 30 Listopad 200915 l Autor Wielkie dzieki za zwłoki w szafie ;). Chętnie bym z tym powojował o czym mówił Zdeno ale cóż szef sie uparł ze to ma być takie bez wyrazu. A co do chaty to niestety ciagle ten sam garaż przerobiony na różne cuda :(. Karamba ja sie poprostu marnuje przy tym projekcie ;)
Napisano 1 Grudzień 200915 l popraw proszę tytuł wątku: każdy dział ma swoje małe zasady: http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=53642
Napisano 24 Maj 201014 l W sumie nie ma co oceniać tak naprawdę, 4 ściany i parę półek, gdyby nie te ubrania to pomyślał bym ze to jakaś spiżarnia na dżemy. Ogólnie lipa pod każdym względem niestety i raczej wstrzymał bym się z pokazywaniem tego publicznie. Edytowane 24 Maj 201014 l przez hcpiter
Napisano 25 Maj 201014 l Koledzy powiedzieli juz sporo na temat tej pracy. Ja mam pytanie bardziej techniczne, jak wybierzesz kurz z tej szczeliny pod polka na samym dole?