Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Garderoba( klitka na zwłoki 1,54x1,9) Prosze o komentarze, bo mi sie pomysły wyczerpały (mozecie mnie zjechać ) byle by to poskutkowało pozytywnie, nie wiem czy zagęszcząc wizke róznymi klamotami czy też może nie

Edytowane przez wooky73

• Odpowiedzi 9
  • Wyświetleń 2,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

dorzuć jakieś zwłoki w kąciku, to "ożywi" wizkę.I trochę powalcz z materiałami i światłem, bo jakoś tak bez wyrazu, bez kolorów, bez kontrastu.

zadanie na dziś : poznać znaczenie słowa dygresja

Napisano

Khym. Architektura? Poważnie? ;-) Pionowy kadr + to co wymienił zdeno i zacznie to jakos wygladac. W innym dziale ;)

Napisano

Zdecydowanie zwłoki w kącie!

Jeśli to ta sama chata co na innych wizkach to na pewno jakiegoś gangstera.

Napisano

albo na haczykach wiszące półtuszki , lub przynajmniej taki klimatyzator LG na ścianie jak u DEXTERa (z krwawymi trofeami), to takie inteligentne "niedomówienie" ;)

Napisano
  • Autor

Wielkie dzieki za zwłoki w szafie ;). Chętnie bym z tym powojował o czym mówił Zdeno ale cóż szef sie uparł ze to ma być takie bez wyrazu. A co do chaty to niestety ciagle ten sam garaż przerobiony na różne cuda :(. Karamba ja sie poprostu marnuje przy tym projekcie ;)

Napisano

W sumie nie ma co oceniać tak naprawdę, 4 ściany i parę półek, gdyby nie te ubrania to pomyślał bym ze to jakaś spiżarnia na dżemy. Ogólnie lipa pod każdym względem niestety i raczej wstrzymał bym się z pokazywaniem tego publicznie.

Edytowane przez hcpiter

Napisano

Koledzy powiedzieli juz sporo na temat tej pracy.

Ja mam pytanie bardziej techniczne, jak wybierzesz kurz z tej szczeliny pod polka na samym dole?