Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam

Jako nowy uzytkownik forum i nowy uczen (pod bacznym okiem BRUNEQ'a) technik 3D chcialbym sie pochwalic pierwszym projektem :D

Dodam na wstepie tylko ze pierwszy raz w zyciu odpalilem Maxa a Bruneq bardzo szybko tlumaczyl caly program (zaledwie 30min). No i sa to oto moje 40-sto minutowe wypociny :D

Generalnie nie mam pojecia co to za auto :P

4_4.jpg

1_79.jpg

• Odpowiedzi 15
  • Wyświetleń 2,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

albo taki dobry uczen z Ciebie albo Bruneq jest genialnym nauczycielem:D ja po 40 min umialem postawic klocka tzn boxa i go pozniej przesunac i obrocic:D

Ale pocieszam sie, ze teraz nowicjusze maja o wiele latwiej:D

Napisano

Hej

Zabrzmie dosc niegrzecznie, ale to nie moj cel.

Czy jesli pierwszy raz w zyciu zrobiles sobie kanapke z serem to poleciales na forum kulinarne sie tym pochwalić?

Spedz nad tym maxem 40 dni zamiast 40 minut, wtedy prawdopodobnie bedzie mozna cos ocenic. W tym momencie jedyne co mozna powiedziec to:

"gratuluje odpalenia maxa i poznania podstaw, podziekuj Bruneq za pomoc i dalej do roboty"

pozdrawiam i powodzenia

mirach

Napisano
  • Autor

smiecil wiecej tu nie bede o to sie martwic nie musicie, to jest post majacy na celu "przywitanie sie" ze spolecznoscia 3D :)

Napisano

PRINT "Hello World"

EXIT 0

To chyba coś takiego, ale pochwał raczej nie będzie.

Napisano

jak na 40 minut obcowania z maxem, ja doszedłem do tego że można obracać widok i stawiać boxy,

więc co będzie po 40 dniach oOo

Napisano

KuKu, nie martw sie, szukaj pracuj, pracuj i szukaj. Jeśli to zrobiłeś, po tak niewielkiej znajomości Maxa, to jestem ciekaw, co zrobisz za rok.

Nie poddawaj się, Max nie wybacza braku chęci.

Nagradza natomiast upór i chęć nauki czymś co jest bezcenne, poznaniem nieistniejacego swiata wyobraźni i ciągłego odkrywania własnych możliwości. Trochę czasu minie a będą sie inni od Ciebie uczyli.

Czego Ci szczerze Życzę. Waldek (Viktor)

Napisano

To napewno Twój model?, mam poważne watpliwości bardzo poważne:), wydaje mi się że chyba widziałem taki na tym całym turbo squid i poszedł za 300 dolców, a tak serio to właśnie wróciłem z pracy bardzo mi tym wątkiem poprawiłeś humor - dzięki:) i życze powodzenia w nauce.

Napisano

były, były, wrzucił niezbyt wyrazne ale odrazu można było rozpoznać że to z evermotion,a pozniej wrzucił z meshsmoothem i napisał że jego model ma przecież dużo rzadszą siatke ;)

Napisano
  • Autor
pewnie nic:) bo kukowi juz sie nie bedzie chcialo robic:)

jak to nie bedzie mi sie chcialo? :D 2 tygodnie i biore twoje stanowisko i pensje hehe :P wytlumaczysz mi dzis jeszcze mapowanie i exportowanie i bedzie wsjo hehe browara mi juz wczoraj wypiles wiec stawiac juz nie musze ;)

Napisano

a co do watku, to jesli nprawde zajelo ci to 40 min, to musisz wiedziec ze za rok przy takich speedach bedziesz dlubal przy transformersach 3:P

Napisano

PanieKuku, najpierw ogarnij modelowanie, a później się łap za mapowanie, teksturowanie, renderowanie, animowanie i nie wiem co tam jeszcze :)

Napisano

te marne grosze? a bierz pan:) tylko moje obowiazki przejmij jeszcze:) no no, dzisiaj texturowanie, export, skinowanie i animacja....a od poczatku roku mozesz do autodesku startowac o posade kierownika

Napisano
  • Autor
te marne grosze? a bierz pan:) tylko moje obowiazki przejmij jeszcze:) no no, dzisiaj texturowanie, export, skinowanie i animacja....a od poczatku roku mozesz do autodesku startowac o posade kierownika

taa chyba kierownika ekipy doradcow sprzątaczek :D no skinowanie to bysmy mogli dzis ogarnąć, albo Ofca mi pokaze bo on nowo przekwalifikowany skiner :D no najbardziej to mi w zasadzie zalezy na animacji i exporcie tego do UE z UT albo do UDK

Napisano
  • Autor

tak czy siak napewno postem poproawilem nie jednemu z was humor :) tego jestem pewien bo wiem jaka byla reakcja ludzi z pracy na moj samochod hehe wszyscy plakali ze smiechu, zreszta ja tez :D ale tak to jest jak level designer bierze sie za modelowanie :P do tej pory to tylko cegly i deski z BSP robilem heheh