Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Hmm... może by tak dodać deszczyk spadający na kapelusz Dicka... był by jeszcze fajniejszy klimacik. Co do wtopienia to trza poprzeglądać stare gazetki i zobaczyc jak tam zdiątka wklejali :) Pozdrawiam

• Odpowiedzi 135
  • Wyświetleń 23k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

może przydałoby sie jakieś \"pomięcie\" tej gazetki i wyprasowanie

zmarszczka idąca i po napisach i po fotce?

Napisano

mam jeszcze tylko takie pytanie... czy ta gazeta ma byc wspolczesna dickowi bo jesli np on sobie ja kupil w kiosku i wlasnie czyta o sobie jak to uciekl poprzedniego dnia kulom to nie moze byc postarzana (ta gazeta) no chyba ze zakladasz ze te gazete ktos odkry niedawno a przelezala 40 lat na jakims strychu 9wtedy pogniecenie i pozulklosc ma racje bytu.... hmmm mam nadzieje ze zrozumiesz o co mi chodzilo pozdr

Napisano

jak dla mnie to kwestia dodawania gazety w jakimkolwiek stylu jest niepotrzebna - to co jest najważniejsze to przez taki zabieg staje się tylko elementem większej całości. Rysunek jest genialny i jego przekaz jest dużo mocniejszy gdy nie bedzie miał żadnej dodatkowej ramki.

Gratulacje za całokształt - restecpa ;)

Napisano
  • Autor

unique - wiesz to jest ilustracja ... a nie sam rys-calosc musi(kurna nic nie musi ale powinna heh) miec jakie odniesienie i szerszy przekaz(przynajmniej dla mnie)

szymeq - jak bede krecil film animowany to na pewno wykorzystam ;)(za duzo strace na szczegolach nad ktorymi troche posiedzialem)

leander - dzx pobawie sie ...jep

boba - zrozumialem cie chlopie i ...juz wiesz

mv4d- bez przesady juz wystarczy tego dobrego ;P

Napisano

A moze przymknijcie sie i dajcie chlopakowi pracowac. ;P

To jego praca, jego bitwa i chyba wie najlepiej jak to ma wygladac. Krytykowanie swoja droga, a sypanie glupimi pomyslami swoja.

Ciekawe, ze Ci najbardziej kreatywni nigdy nic swojego nie robia.

P.S. Przepraszam za off-topic.

Napisano

unique - wiesz to jest ilustracja ... a nie sam rys - calosc musi(kurna nic nie musi ale powinna heh) miec jakie odniesienie i szerszy przekaz(przynajmniej dla mnie)

No, ale po \"zabiegach\" gazetowych to się robi ilustracja w ilustracji, i przez to giną szczegóły zawarte w głównym DickTracy-owym rysunku.

Osobiście powalił mnie poziom detali we wcześniejszych etapach pracy nad tą ilustracją, trochę te detale umknęły po włożeniu ilustracji w szpalty tekstu. To tylko moja osobista dygresja.

A moze przymknijcie sie i dajcie chlopakowi pracowac. ;P

To jego praca, jego bitwa i chyba wie najlepiej jak to ma wygladac. Krytykowanie swoja droga, a sypanie glupimi pomyslami swoja.

Ciekawe, ze Ci najbardziej kreatywni nigdy nic swojego nie robia.

P.S. Przepraszam za off-topic.

DruG? To jest konkretnie skierowane do kogoś czy tak totalnie z innej beczki?

Napisano
  • Autor

....dzx drug ... sliczny avatarek, ktos ci juz mowil ze pikna z ciebie babka? heh

unique -to bedzie wieksze wiec szczegoly tez beda widoczne...a co do druga to zucil tak w eter ... moze ktos to uslyszy heh

pozdrawiam panowie ino bez fajtow tutaj ;P

Napisano

hehe ja razem z innymi dalem pomysl a to od ciebie little-ninja zalezy czy cos z tego wykozystasz :)

Napisano

:) no problemo:) i pracuj bo jak na razie twoja praca bardzo mi sie podoba:) po skonczonej bitwie moglbyc zrobic z tego kolor:D:D

Napisano

stosowanie przedrokow z gazet o ile zawierają komentaze od redaktorskie jest nie zgodne z prawem autorskim. chyba ze napiszesz to od podstaw. pozatym SUPER i brak mi słow...... :)

Napisano

Gratulacje. Nominacja należała się jak psu zupa- z gratulacjami zwycięstwa wstrzymam się pro forma.

Napisano

przydalby sie jakas wersja na tapete.. w proporcjach ekranowych :D

pracka jest genialna!! gratulacje!!

Napisano

To ja napisze tylko: woooow... (w wolnym tłumaczeniu: łaaaaaaał) ;)

Gratuluję świetnej pracy!!

Napisano
  • Autor

dzx w wolnym tlumaczeniu dzieku(o)wa ;)

poprawilem troche kontrast i byl moment ze bylo widac bardzo pastelowe odcienie, ale zrezygnowalem

pozdrowionka

Napisano

Wypasik :)

A sprawdz nizsze warstwy w PSie. Moze znajdziesz kocice bez ubrania (to biodro jakos na mnie silnie dziala).. Bo jak znam zycie to jest kilka uchybien anatomicznych, ktore chetnie wytkne :D

Napisano

Hehehe... leander - tak się przyglądałem troszkę z innego punktu widzenia na tą pracę i nie wiem, czy zauważyliście, ale Dick ma spluwę centralnie między nogami... hmmm... czyżby to za sprawą tego uda?? :D

Napisano

I wszystko jasne, little-ninja wykorzystuje przekazy podprogowe dzialajac na nasze najnizsze instynkta :)

little-ninja: tak trzymaj! ;)

Napisano

boskie :))) Ide sie napalac :)

Z detali moglbys tez kawalek nogi z tym swiecidelkiem i z brukiem wrzucic (tez pieknie sie blyszczy)

Napisano

Swoje juz na temat pracy napisalem. Teraz chce pogratulować 2 miejsca i nagrody Award! Licze na udział w kolejnych edycjach bitwy :)

b_2d_aw_04.jpg

Napisano

Gratuluje 2 miejsca choc liczylem ze bedzie 1 :)(bez wazeliny) :D

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.