Ufooox Napisano 5 Maj 2004 Napisano 5 Maj 2004 Hmm... może by tak dodać deszczyk spadający na kapelusz Dicka... był by jeszcze fajniejszy klimacik. Co do wtopienia to trza poprzeglądać stare gazetki i zobaczyc jak tam zdiątka wklejali :) Pozdrawiam
król kier Napisano 5 Maj 2004 Napisano 5 Maj 2004 może przydałoby sie jakieś \"pomięcie\" tej gazetki i wyprasowanie zmarszczka idąca i po napisach i po fotce?
boba Napisano 6 Maj 2004 Napisano 6 Maj 2004 mam jeszcze tylko takie pytanie... czy ta gazeta ma byc wspolczesna dickowi bo jesli np on sobie ja kupil w kiosku i wlasnie czyta o sobie jak to uciekl poprzedniego dnia kulom to nie moze byc postarzana (ta gazeta) no chyba ze zakladasz ze te gazete ktos odkry niedawno a przelezala 40 lat na jakims strychu 9wtedy pogniecenie i pozulklosc ma racje bytu.... hmmm mam nadzieje ze zrozumiesz o co mi chodzilo pozdr
unique Napisano 6 Maj 2004 Napisano 6 Maj 2004 jak dla mnie to kwestia dodawania gazety w jakimkolwiek stylu jest niepotrzebna - to co jest najważniejsze to przez taki zabieg staje się tylko elementem większej całości. Rysunek jest genialny i jego przekaz jest dużo mocniejszy gdy nie bedzie miał żadnej dodatkowej ramki. Gratulacje za całokształt - restecpa ;)
Szymeq Napisano 6 Maj 2004 Napisano 6 Maj 2004 walnij ja na ziemi w polowie umoczona w kaluzy wiesz na starym chodniku:)
little-ninja Napisano 7 Maj 2004 Autor Napisano 7 Maj 2004 unique - wiesz to jest ilustracja ... a nie sam rys-calosc musi(kurna nic nie musi ale powinna heh) miec jakie odniesienie i szerszy przekaz(przynajmniej dla mnie) szymeq - jak bede krecil film animowany to na pewno wykorzystam ;)(za duzo strace na szczegolach nad ktorymi troche posiedzialem) leander - dzx pobawie sie ...jep boba - zrozumialem cie chlopie i ...juz wiesz mv4d- bez przesady juz wystarczy tego dobrego ;P
dr Ug Napisano 7 Maj 2004 Napisano 7 Maj 2004 A moze przymknijcie sie i dajcie chlopakowi pracowac. ;P To jego praca, jego bitwa i chyba wie najlepiej jak to ma wygladac. Krytykowanie swoja droga, a sypanie glupimi pomyslami swoja. Ciekawe, ze Ci najbardziej kreatywni nigdy nic swojego nie robia. P.S. Przepraszam za off-topic.
unique Napisano 7 Maj 2004 Napisano 7 Maj 2004 unique - wiesz to jest ilustracja ... a nie sam rys - calosc musi(kurna nic nie musi ale powinna heh) miec jakie odniesienie i szerszy przekaz(przynajmniej dla mnie) No, ale po \"zabiegach\" gazetowych to się robi ilustracja w ilustracji, i przez to giną szczegóły zawarte w głównym DickTracy-owym rysunku. Osobiście powalił mnie poziom detali we wcześniejszych etapach pracy nad tą ilustracją, trochę te detale umknęły po włożeniu ilustracji w szpalty tekstu. To tylko moja osobista dygresja. A moze przymknijcie sie i dajcie chlopakowi pracowac. ;P To jego praca, jego bitwa i chyba wie najlepiej jak to ma wygladac. Krytykowanie swoja droga, a sypanie glupimi pomyslami swoja. Ciekawe, ze Ci najbardziej kreatywni nigdy nic swojego nie robia. P.S. Przepraszam za off-topic. DruG? To jest konkretnie skierowane do kogoś czy tak totalnie z innej beczki?
little-ninja Napisano 7 Maj 2004 Autor Napisano 7 Maj 2004 ....dzx drug ... sliczny avatarek, ktos ci juz mowil ze pikna z ciebie babka? heh unique -to bedzie wieksze wiec szczegoly tez beda widoczne...a co do druga to zucil tak w eter ... moze ktos to uslyszy heh pozdrawiam panowie ino bez fajtow tutaj ;P
Szymeq Napisano 7 Maj 2004 Napisano 7 Maj 2004 hehe ja razem z innymi dalem pomysl a to od ciebie little-ninja zalezy czy cos z tego wykozystasz :)
Szymeq Napisano 7 Maj 2004 Napisano 7 Maj 2004 :) no problemo:) i pracuj bo jak na razie twoja praca bardzo mi sie podoba:) po skonczonej bitwie moglbyc zrobic z tego kolor:D:D
little-ninja Napisano 7 Maj 2004 Autor Napisano 7 Maj 2004 nom pomysle ;)...a z ciebie tez niezla kobitka szymek ;P
Damian Napisano 7 Maj 2004 Napisano 7 Maj 2004 stosowanie przedrokow z gazet o ile zawierają komentaze od redaktorskie jest nie zgodne z prawem autorskim. chyba ze napiszesz to od podstaw. pozatym SUPER i brak mi słow...... :)
little-ninja Napisano 22 Maj 2004 Autor Napisano 22 Maj 2004 oki dzieki chlopaki za pomoc i krytyke to juz finito pozdrawiam
RK Napisano 27 Maj 2004 Napisano 27 Maj 2004 Gratulacje. Nominacja należała się jak psu zupa- z gratulacjami zwycięstwa wstrzymam się pro forma.
little-ninja Napisano 27 Maj 2004 Autor Napisano 27 Maj 2004 a pies lize sobie jaja :D dzx stary ... milo sie gawedzilo o tych japonskich sprzetach pozdrawiam
Arnet Napisano 30 Maj 2004 Napisano 30 Maj 2004 przydalby sie jakas wersja na tapete.. w proporcjach ekranowych :D pracka jest genialna!! gratulacje!!
little-ninja Napisano 30 Maj 2004 Autor Napisano 30 Maj 2004 arnet na rozkaz hehe wielkosc, wyciagniecie + drobne retusze - komplitly end pozdrawiam
Gość User190 Napisano 30 Maj 2004 Napisano 30 Maj 2004 To ja napisze tylko: woooow... (w wolnym tłumaczeniu: łaaaaaaał) ;) Gratuluję świetnej pracy!!
little-ninja Napisano 30 Maj 2004 Autor Napisano 30 Maj 2004 dzx w wolnym tlumaczeniu dzieku(o)wa ;) poprawilem troche kontrast i byl moment ze bylo widac bardzo pastelowe odcienie, ale zrezygnowalem pozdrowionka
leander Napisano 30 Maj 2004 Napisano 30 Maj 2004 Wypasik :) A sprawdz nizsze warstwy w PSie. Moze znajdziesz kocice bez ubrania (to biodro jakos na mnie silnie dziala).. Bo jak znam zycie to jest kilka uchybien anatomicznych, ktore chetnie wytkne :D
Gość User190 Napisano 30 Maj 2004 Napisano 30 Maj 2004 Hehehe... leander - tak się przyglądałem troszkę z innego punktu widzenia na tą pracę i nie wiem, czy zauważyliście, ale Dick ma spluwę centralnie między nogami... hmmm... czyżby to za sprawą tego uda?? :D
leander Napisano 30 Maj 2004 Napisano 30 Maj 2004 I wszystko jasne, little-ninja wykorzystuje przekazy podprogowe dzialajac na nasze najnizsze instynkta :) little-ninja: tak trzymaj! ;)
little-ninja Napisano 30 Maj 2004 Autor Napisano 30 Maj 2004 oki zmiana koncepcji detale wrzucam bez filtrow...sa czystsze masz leander napalaj sie ;)
leander Napisano 30 Maj 2004 Napisano 30 Maj 2004 boskie :))) Ide sie napalac :) Z detali moglbys tez kawalek nogi z tym swiecidelkiem i z brukiem wrzucic (tez pieknie sie blyszczy)
little-ninja Napisano 30 Maj 2004 Autor Napisano 30 Maj 2004 zastapilem go poprzednia wersja na 4 stronie pozdrowka ;) ...................... aaa tu macie linka do wersji czystej http://republika.pl/littleninja/lll.jpg
Phantom Napisano 2 Czerwiec 2004 Napisano 2 Czerwiec 2004 świetne świetne :) ma climat i cos jeszcze w sobie :) pozdrawiam...
Cpt.Obvious Napisano 9 Czerwiec 2004 Napisano 9 Czerwiec 2004 Swoje juz na temat pracy napisalem. Teraz chce pogratulować 2 miejsca i nagrody Award! Licze na udział w kolejnych edycjach bitwy :)
little-ninja Napisano 9 Czerwiec 2004 Autor Napisano 9 Czerwiec 2004 walka byla przednia nie ma co ... dzieki ... i I will be back heh
rowr Napisano 10 Czerwiec 2004 Napisano 10 Czerwiec 2004 Gratuluje 2 miejsca choc liczylem ze bedzie 1 :)(bez wazeliny) :D
Ufooox Napisano 10 Czerwiec 2004 Napisano 10 Czerwiec 2004 Tak myślałem że będziesz gdzieś wysoko, nindżo. Gratulacje :)
Rekomendowane odpowiedzi