ortheza Napisano 8 Grudzień 2009 Napisano 8 Grudzień 2009 (edytowane) FINAŁ: niestety braklo czasu na dopracowanie miasta. ale juz trudno. miniaturka: i link do ciut wiekszej wersji: TUTEJ Dla chetnych link do ostatecznej wykonczonej pracy tu na forum [zobacz] --------------------------------------- Zaklepuje watka :) i wrzucam znany juz szkic wstepny Edytowane 19 Styczeń 2010 przez ortheza
ortheza Napisano 9 Grudzień 2009 Autor Napisano 9 Grudzień 2009 (edytowane) Szkic sceny krok po kroku tak okolo 4h roboty Edytowane 9 Grudzień 2009 przez ortheza
ortheza Napisano 9 Grudzień 2009 Autor Napisano 9 Grudzień 2009 Predzej zaglada Pompejów :) nie widzialem jescze filma 2012 wiec bez insynuacji
ortheza Napisano 9 Grudzień 2009 Autor Napisano 9 Grudzień 2009 probki kolorkow nastepny updejt pewnie kolo łykenda mala korekta
Coyote Napisano 9 Grudzień 2009 Napisano 9 Grudzień 2009 po korekcie od razu skojarzyło mi się z http://www.digart.pl/praca/383720/Malak_Adonai.html tym :)
DaRoZ Napisano 9 Grudzień 2009 Napisano 9 Grudzień 2009 ollaboga z tymi skojarzeniami.. ;p swietnie sie zapowiada, ta wersja wieksza zdecydowanie najlepsza ;]
dezzed Napisano 9 Grudzień 2009 Napisano 9 Grudzień 2009 Kurde, dobrze to wygląda, piękny detal pojawia się na arce.
RaVirr Napisano 9 Grudzień 2009 Napisano 9 Grudzień 2009 Czuję, że będzie przepotężnie..Świetny początek:)
Bedyk Napisano 10 Grudzień 2009 Napisano 10 Grudzień 2009 mieszaja sie 2 klimaty: "wakacyjno popoludniowy" i "o k...a prz...ane" , chyba osobiscie zdecydowalbym sie rozwiazac prace na kozysc jednego z nich, ale i tak jest ciekawie, czekam na kolejne wstawki
lisu Napisano 10 Grudzień 2009 Napisano 10 Grudzień 2009 Po ostatniej korekcji koloru ładniej, skrzydła i niebo fajnie grają
lili Napisano 12 Grudzień 2009 Napisano 12 Grudzień 2009 te dwa 'cosie' wiszace ze statku po prawej zaburzaja Ci kompozycje, oko sie zatrzymuje na nich tak niefajnie. Mysle ze bedziesz wiedzial o co mi chodzi ;D Nie moge sie doczekac finalnej wersji ;D
lordbiernac Napisano 13 Grudzień 2009 Napisano 13 Grudzień 2009 kurde, niezle to zaczyna wygladac... bede obserwowal :)
ortheza Napisano 13 Grudzień 2009 Autor Napisano 13 Grudzień 2009 ja mysle ze dobrze ze sie zatrzymuje. Te cosie to beda kosze z uratowanymi ludzmi. jak dobrze pojdzie to jutro updejt
ortheza Napisano 13 Grudzień 2009 Autor Napisano 13 Grudzień 2009 kolejny etap, troche popracowalem nad pierwszym planem.
nicponim Napisano 13 Grudzień 2009 Napisano 13 Grudzień 2009 widzi mi sie jakies zamkniecie po prawej i lewej stronie,tak by 'otulic' arke...moze jakies zniszczone budynki, ruiny, w kazdym razie cos co wzniesie sie w pionie i 'zamknie' obrazek. ten pierwszy lecacy meteor-widzialbym go chyba wiekszego, ladnie rozbryzgujacego ziemie na pierwszym planie. Nie wiem co tam plynie na dole-woda,lawa? jezeli tak to jej tez dodaj ruchu, niech np. rozbija sie o skaly, no i dalszy plan jakos bym zaakcentowal- moze jakies delikatne swiatla, ogien, cos co sugeruje ze tam jest zycie,ale niestety arka nie zdołala ich uratowac i czeka ich kleska- taka dalsza opowiesc;] pozatym kozacko i chyba jestem pewien kto wygra ta bitwe;]
Rotcore Napisano 13 Grudzień 2009 Napisano 13 Grudzień 2009 Jak koncept samej arki średnio zaprojektowany wyszedł to ilustracja broni wszystko... czekam na finish, brawo, pozdrawiam...
ortheza Napisano 13 Grudzień 2009 Autor Napisano 13 Grudzień 2009 o ruiny sie nie bojta, bedzie ich sporo, a daleki plan prawie nietkniety jeszcze. Z czasem scena sie zabuduje. bo poki co pustwo :] Co do lawy to ona wlasnie taka jest, cieknie jak owscianka, i raczej nic sie nie rozbryzguje tylko sie leje. ale pomysle jeszcze moze jakies bable gazu cy cus
dezzed Napisano 14 Grudzień 2009 Napisano 14 Grudzień 2009 a jam mam wrażenie, że uciekają nie w tą stronę, że lecą tam gdzie jest zagrożenie. Powodem jest chyba światło, a raczej jego jego brak na pierwszym planie, plan drugi i horyzont są za to pięknie oświetlone, takie wrażeni powoduję również kierunek z którego lecą meteoryty, tak mi się wydaję.
ortheza Napisano 14 Grudzień 2009 Autor Napisano 14 Grudzień 2009 no bo "jescze" nie uciekaja. Dopiero zbieraja ziomow. arka krazy nad miastem a male latawki zbieraja ludziow. dlatego statki sa zwrocone "w zła strone".
miriam Napisano 18 Grudzień 2009 Napisano 18 Grudzień 2009 dodaj może jakiegoś elementa na pierwszy plan może niech to będzie jakaś lecąca skała coś co nieco przytrzyma widza również w dolnej części kadru. //Pozdr.
ortheza Napisano 28 Grudzień 2009 Autor Napisano 28 Grudzień 2009 maly updejt, goscie wyjechali, mozna sie wziac do roboty.
atheg Napisano 29 Grudzień 2009 Napisano 29 Grudzień 2009 Fantastyczna kolorystyka u Ciebie. I klimat też, aż słyszę muzykę patrząc na obrazek. Bardzo jest filmowo i wymownie.
aspenboy Napisano 31 Grudzień 2009 Napisano 31 Grudzień 2009 Ten dym po lewej świetnie wyszedł, bardzo fajnie buduje atmosferę. Trajektorie lotu tych pocisków/meteorów są trochę mało dynamiczne, może lepiej by działały zupełnie proste? Ale nie ma co gdybać, dzieje się sporo i fajnie się dzieje :) Powodzenia :)
ortheza Napisano 31 Grudzień 2009 Autor Napisano 31 Grudzień 2009 finał w pierwszym poscie. braklo czasu na dopracowanie miasta i paru innych detali. dokoncze pozniej :)
argot Napisano 31 Grudzień 2009 Napisano 31 Grudzień 2009 wszysytko pieknie tylko zastanawiam sie czy polaczenie kolorystyki cieplej (dol) i zimnej (gora) to dobry pomysl.. ale i tak super
Rekomendowane odpowiedzi