Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

FINAŁ:

niestety braklo czasu na dopracowanie miasta. ale juz trudno.

arka_016m02.jpg

miniaturka:

arka_016m02m.jpg

i link do ciut wiekszej wersji: TUTEJ

Dla chetnych link do ostatecznej wykonczonej pracy tu na forum [zobacz]

---------------------------------------

Zaklepuje watka :) i wrzucam znany juz szkic wstepny

Edytowane przez ortheza
  • Odpowiedzi 27
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

mieszaja sie 2 klimaty: "wakacyjno popoludniowy" i "o k...a prz...ane" , chyba osobiscie zdecydowalbym sie rozwiazac prace na kozysc jednego z nich, ale i tak jest ciekawie, czekam na kolejne wstawki

Napisano

te dwa 'cosie' wiszace ze statku po prawej zaburzaja Ci kompozycje, oko sie zatrzymuje na nich tak niefajnie. Mysle ze bedziesz wiedzial o co mi chodzi ;D Nie moge sie doczekac finalnej wersji ;D

Napisano

widzi mi sie jakies zamkniecie po prawej i lewej stronie,tak by 'otulic' arke...moze jakies zniszczone budynki, ruiny, w kazdym razie cos co wzniesie sie w pionie i 'zamknie' obrazek.

ten pierwszy lecacy meteor-widzialbym go chyba wiekszego, ladnie rozbryzgujacego ziemie na pierwszym planie. Nie wiem co tam plynie na dole-woda,lawa? jezeli tak to jej tez dodaj ruchu, niech np. rozbija sie o skaly,

no i dalszy plan jakos bym zaakcentowal- moze jakies delikatne swiatla, ogien, cos co sugeruje ze tam jest zycie,ale niestety arka nie zdołala ich uratowac i czeka ich kleska- taka dalsza opowiesc;]

pozatym kozacko i chyba jestem pewien kto wygra ta bitwe;]

Napisano

o ruiny sie nie bojta, bedzie ich sporo, a daleki plan prawie nietkniety jeszcze. Z czasem scena sie zabuduje. bo poki co pustwo :]

Co do lawy to ona wlasnie taka jest, cieknie jak owscianka, i raczej nic sie nie rozbryzguje tylko sie leje. ale pomysle jeszcze moze jakies bable gazu cy cus

Napisano

a jam mam wrażenie, że uciekają nie w tą stronę, że lecą tam gdzie jest zagrożenie. Powodem jest chyba światło, a raczej jego jego brak na pierwszym planie, plan drugi i horyzont są za to pięknie oświetlone, takie wrażeni powoduję również kierunek z którego lecą meteoryty, tak mi się wydaję.

Napisano

no bo "jescze" nie uciekaja.

Dopiero zbieraja ziomow. arka krazy nad miastem a male latawki zbieraja ludziow.

dlatego statki sa zwrocone "w zła strone".

Napisano

dodaj może jakiegoś elementa na pierwszy plan może niech to będzie jakaś lecąca skała coś co nieco przytrzyma widza również w dolnej części kadru.

//Pozdr.

Napisano

Ten dym po lewej świetnie wyszedł, bardzo fajnie buduje atmosferę. Trajektorie lotu tych pocisków/meteorów są trochę mało dynamiczne, może lepiej by działały zupełnie proste? Ale nie ma co gdybać, dzieje się sporo i fajnie się dzieje :) Powodzenia :)

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności