Chalek Napisano 18 Kwiecień 2004 Share Napisano 18 Kwiecień 2004 Dzis w ramach cwiczen ZBrusha wyskrobalem cos nowego. Zly, szalony profesor, robiacy doswiadczenia na biednych malych, puchatych kroliczkach. Ma wade zgryzu, a kompleksy, ktore ma z tego powodu stara sie wyladowac bardzo bolesnymi doswiadczeniami ;) Kiepsko strasznie mi te oczka wyszly, ale raczej skupialem sie na modelowaniu mordy. Oczywiscie to nie mial byc super-hiper-foto-realizm, tylko cos bardziej \"komiksowo-kreskowkowego\". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chalek Napisano 18 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 18 Kwiecień 2004 I jeszcze kilka ujec: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 18 Kwiecień 2004 Share Napisano 18 Kwiecień 2004 hyy \"komiksowo-kreskowkowego\"? mogloby byc nawet fajne gdyby nie nielogiczna deformacja czaszki tak jakby zamiast mozgu mial czajnik z maxa :) chyba najlepiej sie prezentuje na 2 obrazku na ujeciu po srodku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chalek Napisano 18 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 18 Kwiecień 2004 yyyyyyyyy... ktora deformacja? (jest ich sporo) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 18 Kwiecień 2004 Share Napisano 18 Kwiecień 2004 twarz jest ok ale czaszka moglaby byc wezsza u dolu. miejsce laczenia szczeki z reszta jest za szerokie. potylica za nisko. cala czesc czaski za uszami i tez za szeroka. calosc zbyt szescienna. ogolenie deformacje sa fajne ale tylko wtedy gdy przerysowuja prawdziwa budowe np.: http://www.3dluvr.com/jonkajtys/obrazki/3d_pic/alien_woman_small.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chalek Napisano 18 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 18 Kwiecień 2004 Czyli chodzi o te kawalki, ktore zaznaczylem? Masz oczywiscie racje, ze deformacje sa fajne i maja sens kiedy sa przerysowaniem prawdziwej budowy, ale ta praca to raczej cwiczenie narzedzi programu ZBrush niz cwiczenie modelowania glowy (co oczywiscie mnie nie \"usprawiedliwia\"). Taki wypadek przy nauce. Ale dzieki za uwagi - ucze sie przy okazji czegos wiecej niz tylko narzedzia, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empik Napisano 18 Kwiecień 2004 Share Napisano 18 Kwiecień 2004 hahahaha ale ryj nie no jak on wyglada jak jakis kosmita powinno byc wsciekly kosmita a nie profesor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chalek Napisano 18 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 18 Kwiecień 2004 moze byc kosmita :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 18 Kwiecień 2004 Share Napisano 18 Kwiecień 2004 No faktycznie sporo tu nieporozumień, ale jako ćwiczenie to bardzo fajne. Dobrze że się wyluzowałeś i puściłeś wodzę wantazji :) Tak trzymaj, a mogą powstać naprawdę ciekawe pracki!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killuś Napisano 19 Kwiecień 2004 Share Napisano 19 Kwiecień 2004 Dziwna twarz, mogł byś poprawić oczy,zeby nie byly jednolito niebieskie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chalek Napisano 19 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 19 Kwiecień 2004 Twarz miala byc dziwna. Oczy nie sa jednolito niebieskie, kiepsko wyszly na tym renderze, mam z tym problemy, moze zrobilem za mala roznice kolorow paskach na teczowce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChaoSMakeR Napisano 19 Kwiecień 2004 Share Napisano 19 Kwiecień 2004 hmm gdzies juz chyba go widzialem ...... TAK juz wiem to moj nauczyciel z fizyki, dorob mu siwizne lekkie siwe wasy i beda jak 2 krople wody. a tak na serio fajny pomysl podoba mi sie i uszy bym dal lekko wieksze i takie odstajace. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falcrum Napisano 19 Kwiecień 2004 Share Napisano 19 Kwiecień 2004 Woow!!...można się przestraszyć...Hehehe... Daj luknąć na \"ZBrush\'owskie kości\"... Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chalek Napisano 19 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 19 Kwiecień 2004 Prosze bardzo, choc raczej niespecjalnie jest co ogladac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
persching Napisano 20 Kwiecień 2004 Share Napisano 20 Kwiecień 2004 obniż wewnętrzną stronę oczodołów w stronę nosa, a zewnętrzną nieco unieś - jak na mnie to powinien mieć bardziej złowieszczy wzrok :D i jescze może zrób mu bielmo na jednym oku- dżizas ale ja mam dzisiaj pomysły :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 21 Kwiecień 2004 Share Napisano 21 Kwiecień 2004 Fajne to :) Mozesz go oswietlic jakims swiatlem np lekko rozowym np z lewej strony i zielonym z przeciwnej (prawej strony. Wtedy bedzie lepiej wygladal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empik Napisano 21 Kwiecień 2004 Share Napisano 21 Kwiecień 2004 skoro przezuciles ze to kosmita to zlikwiduj mu uszy i zmien nos i bedzie ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chalek Napisano 21 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 21 Kwiecień 2004 no i jeszcze może czółki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empik Napisano 25 Kwiecień 2004 Share Napisano 25 Kwiecień 2004 wlasnie czulki i wielkie czarne oczy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi