Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dzis w ramach cwiczen ZBrusha wyskrobalem cos nowego.

Zly, szalony profesor, robiacy doswiadczenia na biednych malych, puchatych kroliczkach. Ma wade zgryzu, a kompleksy, ktore ma z tego powodu stara sie wyladowac bardzo bolesnymi doswiadczeniami ;)

Kiepsko strasznie mi te oczka wyszly, ale raczej skupialem sie na modelowaniu mordy. Oczywiscie to nie mial byc super-hiper-foto-realizm, tylko cos bardziej \"komiksowo-kreskowkowego\".

• Odpowiedzi 18
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

hyy \"komiksowo-kreskowkowego\"?

mogloby byc nawet fajne gdyby nie nielogiczna deformacja czaszki tak jakby zamiast mozgu mial czajnik z maxa :)

chyba najlepiej sie prezentuje na 2 obrazku na ujeciu po srodku.

Napisano

Czyli chodzi o te kawalki, ktore zaznaczylem?

Masz oczywiscie racje, ze deformacje sa fajne i maja sens kiedy sa przerysowaniem prawdziwej budowy, ale ta praca to raczej cwiczenie narzedzi programu ZBrush niz cwiczenie modelowania glowy (co oczywiscie mnie nie \"usprawiedliwia\"). Taki wypadek przy nauce. Ale dzieki za uwagi - ucze sie przy okazji czegos wiecej niz tylko narzedzia,

Napisano

No faktycznie sporo tu nieporozumień, ale jako ćwiczenie to bardzo fajne. Dobrze że się wyluzowałeś i puściłeś wodzę wantazji :) Tak trzymaj, a mogą powstać naprawdę ciekawe pracki!!

Napisano

Twarz miala byc dziwna.

Oczy nie sa jednolito niebieskie, kiepsko wyszly na tym renderze, mam z tym problemy, moze zrobilem za mala roznice kolorow paskach na teczowce.

Napisano

hmm gdzies juz chyba go widzialem ...... TAK juz wiem to moj nauczyciel z fizyki, dorob mu siwizne lekkie siwe wasy i beda jak 2 krople wody. a tak na serio fajny pomysl podoba mi sie i uszy bym dal lekko wieksze i takie odstajace.

Napisano

obniż wewnętrzną stronę oczodołów w stronę nosa, a zewnętrzną nieco unieś - jak na mnie to powinien mieć bardziej złowieszczy wzrok :D

i jescze może zrób mu bielmo na jednym oku- dżizas ale ja mam dzisiaj pomysły :P

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności