Napisano 15 Grudzień 200915 l Ja może jestem dziwny ale ten "ludzik" z uniesionymi rękami w pierwszym odruchu "skojażył mi się" ;) Dopiero na drugi rzut oka załapałem że to ludzik. Ale tak poza tym to logo jest całkiem ok, filmik naprawdę pozytywny.
Napisano 15 Grudzień 200915 l Logo calkiem ladne. Jestem ciekaw co sadza osoby szczegolnie zwiazane z sama pilka nozna, zapaleni fani i kibole rowniez hehe w koncu to impreza dla pewnej grupy osob, do ktorej powinno logo harmonizowac. Pilka nozna to nie teatr telewizji. Radosc, zabawa, impreza...ta zolta pilka kojarzy mi sie nawet troche z kuflem browara, a to przeciez tez nieodlaczny element euro:) Co do odwrocenia kolorow na Monako..huh..jak cos nam nie wyjdzie moze bedziemy jeszcze chcieli aby swiat myslal, ze to bylo Monako;)
Napisano 15 Grudzień 200915 l Te "odwrócone" kolory są zgodne z heraldyką :P Dlatego to wygląda jak wygląda. Jakby było na odwrót to dopiero by to kiepsko wyglądało :P
Napisano 16 Grudzień 200915 l jakie jest takie jest :P moim zdaniem osoba wykonująca logotyp skopała również typo - strasznie powyciągane i nieproporcjonalne
Napisano 17 Grudzień 200915 l a ja sie zastanawiam jak będzie wygladało w wersji uproszczonej ,w wersji monochromatycznej ,jednokolorowej i w kontrze ( bo takie powinny byc również przygotowane)
Napisano 16 Styczeń 201015 l Autor Ogólnie to bardzo sie przekonałem do tego projeku :) http://www.underconsideration.com/brandnew/archives/follow-up_uefa_euro2012.php