silverfox Napisano 15 Grudzień 2009 Share Napisano 15 Grudzień 2009 wg mnie jest świetne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kroopson Napisano 15 Grudzień 2009 Share Napisano 15 Grudzień 2009 Ja może jestem dziwny ale ten "ludzik" z uniesionymi rękami w pierwszym odruchu "skojażył mi się" ;) Dopiero na drugi rzut oka załapałem że to ludzik. Ale tak poza tym to logo jest całkiem ok, filmik naprawdę pozytywny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Traitor Napisano 15 Grudzień 2009 Share Napisano 15 Grudzień 2009 http://demotywatory.pl/596132/EURO-2012--MONAKO-UKRAINA :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel Lipka Napisano 15 Grudzień 2009 Share Napisano 15 Grudzień 2009 Logo calkiem ladne. Jestem ciekaw co sadza osoby szczegolnie zwiazane z sama pilka nozna, zapaleni fani i kibole rowniez hehe w koncu to impreza dla pewnej grupy osob, do ktorej powinno logo harmonizowac. Pilka nozna to nie teatr telewizji. Radosc, zabawa, impreza...ta zolta pilka kojarzy mi sie nawet troche z kuflem browara, a to przeciez tez nieodlaczny element euro:) Co do odwrocenia kolorow na Monako..huh..jak cos nam nie wyjdzie moze bedziemy jeszcze chcieli aby swiat myslal, ze to bylo Monako;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 15 Grudzień 2009 Share Napisano 15 Grudzień 2009 Te "odwrócone" kolory są zgodne z heraldyką :P Dlatego to wygląda jak wygląda. Jakby było na odwrót to dopiero by to kiepsko wyglądało :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 16 Grudzień 2009 Share Napisano 16 Grudzień 2009 jakie jest takie jest :P moim zdaniem osoba wykonująca logotyp skopała również typo - strasznie powyciągane i nieproporcjonalne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeg Napisano 17 Grudzień 2009 Share Napisano 17 Grudzień 2009 a ja sie zastanawiam jak będzie wygladało w wersji uproszczonej ,w wersji monochromatycznej ,jednokolorowej i w kontrze ( bo takie powinny byc również przygotowane) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 16 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 16 Styczeń 2010 Ogólnie to bardzo sie przekonałem do tego projeku :) http://www.underconsideration.com/brandnew/archives/follow-up_uefa_euro2012.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi