McsEb Napisano 21 Kwiecień 2004 Napisano 21 Kwiecień 2004 Jeszcze podłoga nie skonczona, na razie samo modelowanie, prace trwają.
navi Napisano 21 Kwiecień 2004 Napisano 21 Kwiecień 2004 narazie spoko, podoba mi sie w sumie, jak ma wyglądac na stare to belki z drewna wydają sie byc za idealne, ale pewnie dasz jakies fajne texsturki. pozdr
McsEb Napisano 21 Kwiecień 2004 Autor Napisano 21 Kwiecień 2004 no fakt, belki troche za równe, musze podstrzępić
Killuś Napisano 21 Kwiecień 2004 Napisano 21 Kwiecień 2004 Uważam,że praca jest nazbyt idelna.chodzi mi w tym przypadku o belki. Żadko na świecie można spotkać coś idealnego a tym bardziej w starym zamku. Oprucz tego barkuje mi tu źródeł światła. Nie podoba mnie sie troche ten cien kolo okna. Jednak gdyby bylo zrodlo swiatla.np.lampa.to mogl bym to zrozumiec. Gdyby praca ta miala rowniez jakies textury to bylo by duzo lepiej.pozdro
McsEb Napisano 21 Kwiecień 2004 Autor Napisano 21 Kwiecień 2004 napisał Killuś Uważam,że praca jest nazbyt idelna.chodzi mi w tym przypadku o belki. Żadko na świecie można spotkać coś idealnego a tym bardziej w starym zamku. Oprucz tego barkuje mi tu źródeł światła. Nie podoba mnie sie troche ten cien kolo okna. Jednak gdyby bylo zrodlo swiatla.np.lampa.to mogl bym to zrozumiec. Gdyby praca ta miala rowniez jakies textury to bylo by duzo lepiej.pozdro Jakbys mógl zwrócic uwage na to co napisałem, jestem na razie w trakcie modelowania.
zipper Napisano 21 Kwiecień 2004 Napisano 21 Kwiecień 2004 slicznie sie zapowiada ... mam nadzieje ze teksturki utrzymasz w obecnym klimacie ... tzn bajecznie zamkowym ... update mile widziany :)
Falcrum Napisano 21 Kwiecień 2004 Napisano 21 Kwiecień 2004 Renderek wygląda jak narysowany węglem...:D Z opinią wstrzymam się do teksturek... Powodzenia :)
kozioo Napisano 21 Kwiecień 2004 Napisano 21 Kwiecień 2004 Czy kamienie w \"suficie\" nie powinny być dokładnie spasowane? Teraz to nie za bardzo wiem jak te łuki się utrzymują. Do czego służy to okratowane okienko?
Kryhas Napisano 21 Kwiecień 2004 Napisano 21 Kwiecień 2004 Ja sie tutaj przyczepie małego okienka, które nie wiadomo jak ale daje światło (i to mocne). Ogólnie to oświetlenie jest do kitu. Co do reszty tzn. płytek lub kamieni to wyglądają ładnie.
sikham Napisano 21 Kwiecień 2004 Napisano 21 Kwiecień 2004 za oknem trzymają tych co don\'t speak 3ds max :P pracka to narazie troche boxów z noisem ;) poczekam z ocenką jak sie rozwinie
illy Napisano 21 Kwiecień 2004 Napisano 21 Kwiecień 2004 swiatlo mam nadzieje ze do robienia jeszcze bo jak narazie jak spojrzysz na sciane z okienkiem to wyglada jakby na parapecie stala swieca, ale na suficie swiatlo jak od 500w reflektora
TIMOTI Napisano 22 Kwiecień 2004 Napisano 22 Kwiecień 2004 a może zrobisz jakiś loch ? znaczy że jakieś tam dasz kajdany ii szkieleta człowieka itd bo klimat niezły by był taki... Ps Powodzenia
Rekomendowane odpowiedzi