Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam,

Zapraszam do odwiedzenia mojej nowej strony i wysłuchania muzyki.

www.piotrmusial.com

Jeśli poszukujecie muzyki do swoich animacji, gier czy innych projektów, zachęcam do kontaktu :).

Do usłyszenia!

- Piotr

• Odpowiedzi 10
  • Wyświetleń 2,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

przekierowanie się u mnie wywala - nie znajduje strony

Napisano

Rewelka jak dla mnie. Skad bierzesz sample, wokale? Pytam z ciekawosci - na muzyce znam sie tyle, ze wiem czy mi sie podoba czy nie ;) Jak bede skladal reela to wiem juz do kogo sie zglosic - a skladal bede w tym roku na bank.

Gratuluje talentu - niemal wszystkie utwory jakie dane mi bylo ostatnio slyszec z roznych forow to byla jakas elektroniczna czkawka a Ty prezentujesz poziom dalece wyzszy. Z przyjemnoscia slucham wszystkich kawaleczkow! Destruction Time - WYPAS.

Napisano
  • Autor

Hej. Dzięki wszystkim za wizytę, i za komentarze :).

Uwagi techniczne bardzo dobre. Niestety robiłem stronę w Wix, z czym wiążą się pewne ograniczenia (ale za to mogłem zrobić sobie sam, nie dłubiąc we flashu). Skórki do playerów zupełnie nie pasowały do klimatu strony (jakieś iPod-opodobne dziadostwo), a kontrola przycisków jest marna, więc poszedłem na taki kompromis ;).

Używam wielu różnych instrumentów, praktycznie za każdym razem innych. A w swojej bibliotece mam, jak Chrupek słusznie zauważył sporo rzeczy od EastWest ale też ProjectSam, Audiobro, Vienna Symphonic Library, Spectrasonics i co tam jeszcze. Wokale to głównie Voices of Passion czy Symphonic Choirs - z moimi tweakami. Nietajnymi zresztą - można o tym poczytać na stronie tutoriali, jak ktoś się lubi bawić ;).

- Piotr

Napisano

twoje kawałki filmowo- fortepianowe rządzą:) Jesteś pianistą czy tak układasz wszystko z sampli? nie udostępniłbyś nutek? tak tylko żeby w domu pograć - bez komerchy:)

Napisano
  • Autor

Dzięki. Właściwie nie jestem pianistą, a perkusistą, ale na fortepianie gram od nastu lat. Nie jakoś zawodowo - na własne potrzeby, bez wirtuozerii ;).

Chętnie bym Ci udostępnił jakieś nuty na piano, ale w tej chwili nic nie mam...

- Piotr