Napisano 22 Styczeń 201015 l No to chyba tyle wycisnę z tego tematu, powiedzcie jeśli coś się nie zgadza. No, to i ja spróbuję - wpierw jakieś bazgroły dla wyczucia tematu... Edytowane 30 Styczeń 201015 l przez Joel
Napisano 22 Styczeń 201015 l Autor Ok. dalsze ideas. Nie pytajcie się jak trzyma to żelastwo na plecach - w 2030 chyba coś pokombinowali ;).
Napisano 24 Styczeń 201015 l Lol jaki przeskook jakościowy między dziadkiem a NN... dostałes level i dodałeś sobie jakieś fajne profity? fajny...
Napisano 24 Styczeń 201015 l Autor :D Rotcore: dzięki wiesz, sądzę, że po prostu bardziej mi się podświadomie NN podoba i może mam wenę...
Napisano 24 Styczeń 201015 l Autor Update. Powiedzcie, jak wam się podoba jaśniejszy background i co myślicie o podkreśleniu szczęki lekkim backlightem. Jutro up (oby)
Napisano 24 Styczeń 201015 l ogolnie masz tu dwa zrodla swiatla, wiec wyjs z tego powinno to podswietlenie i tak :)
Napisano 24 Styczeń 201015 l Autor Owszem, tylko chciałem się upewnić, czy tu powinno w takim właśnie stopniu docierać. A co z backgroundem ?
Napisano 25 Styczeń 201015 l Autor Rozważam wariant z rozcięciem na masce. Myślałem o tym, że cała twarz pod maską jest świecąca tak jak oko i z rozcięcia to widać. Zastanawiam się jednak czy to nie za duża fanaberia i czy nie zostawić jej zwykłej, pustej. No o czywiście powiedzcie co o tym sądzicie :)
Napisano 29 Styczeń 201015 l Autor No, teraz jakiś większy zakresik, niby detal i miejsce na drugi rzut...
Napisano 29 Styczeń 201015 l Autor Trochę poprawić drugi rzut... Co myślicie ? Do końca już nie wiele :)
Napisano 30 Styczeń 201015 l kozacka postawa/ postura postaci, ale jako że to concept art a nie ilustracja to trochę za mało widać, grafik 3d któremu miałbyś tym conceptem ułatwić prace , miałby jeszcze więcej pytań co do twojej grafiki xD
Napisano 30 Styczeń 201015 l nie zgadza się oświetlenie na masce przez co nie ma koleś żuchwy... szkoda, że tak mało wycisnąłeś bo tak naprawdę to zrobiłeś troszkę bardziej dopracowany szkic... pozdro