ptfromscr Napisano 23 Styczeń 2010 Napisano 23 Styczeń 2010 Witam! Chciałbym się z wami podzielić moją pracą chociaż nie jestem do końca przekonany czy jest ona na tyle dobra żeby wrzucać ją do FW, ale zaryzykować zawsze warto :) 3ds + mental + PS: Wersja HIRES: LINK
Użytkownik Napisano 23 Styczeń 2010 Napisano 23 Styczeń 2010 Gdy wchodzę nad ranem po imprezie do mieszkania to też mam takiego paskudnego dofa.
dac77 Napisano 23 Styczeń 2010 Napisano 23 Styczeń 2010 Ale od razu krytykujecie. Przecież ten blur to nie koniecznie musi być DOF. Ja jak nie założę soczewek to też tak widzę, więc może autor też ma wadę wzroku i tak odbiera rzeczywistość.
jahred6 Napisano 23 Styczeń 2010 Napisano 23 Styczeń 2010 Chłopaki spamujecie jak cholera. Już lepiej nic nie pisać. ptfromscr pisałem Ci już co powinieneś zrobić żeby ta scena wyglądała lepiej, widzę że nic nie zmieniłeś. Postaraj się jeszcze popracować, może Ci się już temat przejadł , może się zmęczyłeś, ale satysfakcja będzie o wiele większa jeśli praca będzie odpicowana!
kliment woroszyłow Napisano 23 Styczeń 2010 Napisano 23 Styczeń 2010 DOF faktycznie drażni. Proporcje w tej pracy lezą kompletnie niestety. Popatrz na wysokość siedzenia kanapy, jest niemal na wysokości parapetu. Przy okazji wielkość nitki na tej kanapie a dokładnie sciegu mnie tez zastanawia...słowem proporcje , proporcje i jeszcze raz proporcje. Dof wywal ;)
ptfromscr Napisano 23 Styczeń 2010 Autor Napisano 23 Styczeń 2010 Ok...thnx za komenty...praca zostaje bo nie mam już siły jej męczyć i przerzucam się na Vray'a...szkoda tylko, że w WiP'ie nie było chętnych do pomocy. Pozdrawiam.
3d_operator Napisano 23 Styczeń 2010 Napisano 23 Styczeń 2010 Korekcja kamery by sie przydała. Modele ładne. Pokaż wersję bez blura.
Rekomendowane odpowiedzi