bellarus Napisano 24 Styczeń 2010 Share Napisano 24 Styczeń 2010 (edytowane) wrzucam coś na początek Edytowane 21 Luty 2010 przez bellarus 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eco Napisano 25 Styczeń 2010 Share Napisano 25 Styczeń 2010 ... bardzo przyjemne- wrzucaj coś na rozwinięcie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grubas Napisano 25 Styczeń 2010 Share Napisano 25 Styczeń 2010 Ciekawe, ja również czekam na więcej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
telthona Napisano 25 Styczeń 2010 Share Napisano 25 Styczeń 2010 babuszka fajniutka ;D a dziewczynka w płaszczu przeciwdeszczowym jest na tle które nie sugeruje deszczu. dawaj stary więcej, wiem że masz pewnie tego milion po folderach ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bellarus Napisano 20 Luty 2010 Autor Share Napisano 20 Luty 2010 musialem się dotrzec z obsluga forum. :) -japoneczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr Pank Napisano 20 Luty 2010 Share Napisano 20 Luty 2010 ładna kolorystyka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bellarus Napisano 21 Luty 2010 Autor Share Napisano 21 Luty 2010 Faun :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 21 Luty 2010 Share Napisano 21 Luty 2010 faun bez tyłkowiec :D coś niebiezpiecznego dzieje mu sie z miednicą i obojczykami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
telthona Napisano 23 Luty 2010 Share Napisano 23 Luty 2010 a mi się bardzo faktura obrazka podoba :) i kolory, są takie przyjemne w sumie. dla mnie jednak faun powinien być bardziej wredny z mordy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joel Napisano 23 Luty 2010 Share Napisano 23 Luty 2010 Coś skopany przez panów z osiedla ten faun :D. Wygląda jakby miał się zaraz przewrócić, coś mi tu nie gra w anatomii, może dół nieproporcjonalny do góry, ale się nie czepiam, bo dół to taki trochę niestandardowy :). Troszkę chyba cienie przepalone, tak płasko trochę wygląda. (ale ja jestem wredny) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi