Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 11
  • Wyświetleń 2,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

heh, technicznie wypas, chociaz mogloby byc bardziej dynamiczne:) Swietny moment z wyrzuceniem truchla, ktore spada obok:)

Napisano
  • Autor

Osobiście jestem mega zajarany, że druga część wychodzi. Jedyneczkę wciągnąłem nosem.

Napisano

jezeli bedzie sie wczytywalo tyle co 1, to wole kupic minigierke na storze ;) no bez kitu nawet wejscie do menu bylo wczytywane o tym ze trzeba dodawac punkty umiejetnosci tez trzeba wejsc w specjalne menu w ktorym zgadnijcie co ? jest wczytywane i to nie 1 sek tylko 30, na litosc boska

tak czy siak jestem zajarany :> cinematic po prowstu pieknosci

Edytowane przez KLICEK

Napisano

Mnie znudzilo demo, wiec sobie odpuscilem;) Natomiast bardzo mi sie w tej grze podobaly animacje, ktore ogladalem glownie w reelach;D Ten "golem" skladajacy sie z czesci - mniam!

A, nie wspomnialem, ze postac w tym cinematiku ma twarz zwyklego kmiota. Wiem, wiem, nie kazda musi miec blizn, opadnietego czola, itp, ale ten pan jest jakis taki... taki... sam nie wiem ;)

Podobne wrazenie mialem podczas ogladania cinematika do Dragon Age. Glowny bohater wygladal okropnie.

Napisano

wooo jaram sie i czekam.

ostatnio po raz drugi przeszedłem jedynkę tylko, ze na wii. Grafa wiadomo, ale za to wkręt mega syty.

Napisano

Reanimator: bo w leszczach jest najwiecej gniewu :) widziałeś co się za nim działo jak szedł? Normalnie jakby wspominał nurkowanie w kiblu w liceum.

Napisano

A ja oglądając niusa przez stronę główna nie mam żadnego linka.

Napisano

Dokladnie - na glownej brak linka. Dopiero Freedom Fighter sklonil mnie do zerkniecia na forumowa wersje :D.

Kapitalny. Takie trailery moge ogladac na okraglo i wciaz ;) Az sie zastanawiam nad zagraniem w pierwsza czesc choc nigdy nie bylem fanatykiem Gwiezdnych Wojen.

Edytowane przez Nezumi

Napisano

ja tez nie mam linka na glownej

dobry ten cinematic ale przeciez to ma juz ze 2 miechy, zadna nowosc!

Napisano

hmmm... jakieś takie mało gwiezdno wojenne... Zrobione ładnie a postac jedi mi sie podoba akurat własnie dlatego że jest normalna a nie ma wielkich kolorowych diamentów na karku ; )

Napisano

To nie Jedi, to syn Vadera D: (albo jak to woli genetyczny eksperyment z kolesiem o super hiper maga Mocy D:)