Napisano 31 Styczeń 201015 l heh, technicznie wypas, chociaz mogloby byc bardziej dynamiczne:) Swietny moment z wyrzuceniem truchla, ktore spada obok:)
Napisano 31 Styczeń 201015 l Autor Osobiście jestem mega zajarany, że druga część wychodzi. Jedyneczkę wciągnąłem nosem.
Napisano 31 Styczeń 201015 l jezeli bedzie sie wczytywalo tyle co 1, to wole kupic minigierke na storze ;) no bez kitu nawet wejscie do menu bylo wczytywane o tym ze trzeba dodawac punkty umiejetnosci tez trzeba wejsc w specjalne menu w ktorym zgadnijcie co ? jest wczytywane i to nie 1 sek tylko 30, na litosc boska tak czy siak jestem zajarany :> cinematic po prowstu pieknosci Edytowane 31 Styczeń 201015 l przez KLICEK
Napisano 31 Styczeń 201015 l Mnie znudzilo demo, wiec sobie odpuscilem;) Natomiast bardzo mi sie w tej grze podobaly animacje, ktore ogladalem glownie w reelach;D Ten "golem" skladajacy sie z czesci - mniam! A, nie wspomnialem, ze postac w tym cinematiku ma twarz zwyklego kmiota. Wiem, wiem, nie kazda musi miec blizn, opadnietego czola, itp, ale ten pan jest jakis taki... taki... sam nie wiem ;) Podobne wrazenie mialem podczas ogladania cinematika do Dragon Age. Glowny bohater wygladal okropnie.
Napisano 31 Styczeń 201015 l wooo jaram sie i czekam. ostatnio po raz drugi przeszedłem jedynkę tylko, ze na wii. Grafa wiadomo, ale za to wkręt mega syty.
Napisano 31 Styczeń 201015 l Reanimator: bo w leszczach jest najwiecej gniewu :) widziałeś co się za nim działo jak szedł? Normalnie jakby wspominał nurkowanie w kiblu w liceum.
Napisano 1 Luty 201015 l Dokladnie - na glownej brak linka. Dopiero Freedom Fighter sklonil mnie do zerkniecia na forumowa wersje :D. Kapitalny. Takie trailery moge ogladac na okraglo i wciaz ;) Az sie zastanawiam nad zagraniem w pierwsza czesc choc nigdy nie bylem fanatykiem Gwiezdnych Wojen. Edytowane 1 Luty 201015 l przez Nezumi
Napisano 1 Luty 201015 l ja tez nie mam linka na glownej dobry ten cinematic ale przeciez to ma juz ze 2 miechy, zadna nowosc!
Napisano 1 Luty 201015 l hmmm... jakieś takie mało gwiezdno wojenne... Zrobione ładnie a postac jedi mi sie podoba akurat własnie dlatego że jest normalna a nie ma wielkich kolorowych diamentów na karku ; )
Napisano 1 Luty 201015 l To nie Jedi, to syn Vadera D: (albo jak to woli genetyczny eksperyment z kolesiem o super hiper maga Mocy D:)