Leru Napisano 31 Styczeń 2010 Share Napisano 31 Styczeń 2010 Po sytości! http://www.lucasarts.com/games/theforceunleashed2/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 31 Styczeń 2010 Share Napisano 31 Styczeń 2010 heh, technicznie wypas, chociaz mogloby byc bardziej dynamiczne:) Swietny moment z wyrzuceniem truchla, ktore spada obok:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 31 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2010 Osobiście jestem mega zajarany, że druga część wychodzi. Jedyneczkę wciągnąłem nosem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 31 Styczeń 2010 Share Napisano 31 Styczeń 2010 (edytowane) jezeli bedzie sie wczytywalo tyle co 1, to wole kupic minigierke na storze ;) no bez kitu nawet wejscie do menu bylo wczytywane o tym ze trzeba dodawac punkty umiejetnosci tez trzeba wejsc w specjalne menu w ktorym zgadnijcie co ? jest wczytywane i to nie 1 sek tylko 30, na litosc boska tak czy siak jestem zajarany :> cinematic po prowstu pieknosci Edytowane 31 Styczeń 2010 przez KLICEK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 31 Styczeń 2010 Share Napisano 31 Styczeń 2010 Mnie znudzilo demo, wiec sobie odpuscilem;) Natomiast bardzo mi sie w tej grze podobaly animacje, ktore ogladalem glownie w reelach;D Ten "golem" skladajacy sie z czesci - mniam! A, nie wspomnialem, ze postac w tym cinematiku ma twarz zwyklego kmiota. Wiem, wiem, nie kazda musi miec blizn, opadnietego czola, itp, ale ten pan jest jakis taki... taki... sam nie wiem ;) Podobne wrazenie mialem podczas ogladania cinematika do Dragon Age. Glowny bohater wygladal okropnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 31 Styczeń 2010 Share Napisano 31 Styczeń 2010 wooo jaram sie i czekam. ostatnio po raz drugi przeszedłem jedynkę tylko, ze na wii. Grafa wiadomo, ale za to wkręt mega syty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 31 Styczeń 2010 Share Napisano 31 Styczeń 2010 Reanimator: bo w leszczach jest najwiecej gniewu :) widziałeś co się za nim działo jak szedł? Normalnie jakby wspominał nurkowanie w kiblu w liceum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 1 Luty 2010 Share Napisano 1 Luty 2010 A ja oglądając niusa przez stronę główna nie mam żadnego linka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 1 Luty 2010 Share Napisano 1 Luty 2010 (edytowane) Dokladnie - na glownej brak linka. Dopiero Freedom Fighter sklonil mnie do zerkniecia na forumowa wersje :D. Kapitalny. Takie trailery moge ogladac na okraglo i wciaz ;) Az sie zastanawiam nad zagraniem w pierwsza czesc choc nigdy nie bylem fanatykiem Gwiezdnych Wojen. Edytowane 1 Luty 2010 przez Nezumi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _Kreska_ Napisano 1 Luty 2010 Share Napisano 1 Luty 2010 ja tez nie mam linka na glownej dobry ten cinematic ale przeciez to ma juz ze 2 miechy, zadna nowosc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
norden Napisano 1 Luty 2010 Share Napisano 1 Luty 2010 hmmm... jakieś takie mało gwiezdno wojenne... Zrobione ładnie a postac jedi mi sie podoba akurat własnie dlatego że jest normalna a nie ma wielkich kolorowych diamentów na karku ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-pigeon Napisano 1 Luty 2010 Share Napisano 1 Luty 2010 To nie Jedi, to syn Vadera D: (albo jak to woli genetyczny eksperyment z kolesiem o super hiper maga Mocy D:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi