Napisano 8 Luty 201015 l Tygodniowy Speedpainting 82: Podbój Kosmosu Regulamin: * Czas malowania: 1,5 h. * Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna. * Prace umieszczamy w tym wątku. * Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 900 px. Pełna rozdzielczość w postaci linku. * Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem, jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona. * czas sondy 3 dni. Nagrody: * Wybór kolejnego tematu. * Rekomendacja na stronie głównej serwisu. * Umieszczenie pracy w galerii. ZAKOŃCZENIE SESJI: 14.02.2010 (niedziela) godz. 23:59. SONDA: od 15.02 do 17.02 (3 dni)
Napisano 8 Luty 201015 l Tym razem ja otworze temat. W sumie chcialem tam w wizjerze namalowac kamerzyste, ale mysle ze lapiecie moral tej bajki ;) EDIT: Korzystajac z kilku wolnych minut, ostatnie poprawki wedle waszych uwag. Edytowane 9 Luty 201015 l przez ICE
Napisano 8 Luty 201015 l Tym razem ja otworze temat. W sumie chcialem tam w wizjerze namalowac kamerzyste, ale mysle ze lapiecie moral tej bajki ;) yyy....ze Wody Allen mieszka na księżycu? ;))
Napisano 9 Luty 201015 l Hehe Icecold dobre :). Poznajcie Wasilija, żołnierza Stachanowca, jako członek partii pierwszy zgłosił się na ochotnika i wyruszył na świeżo odkrytą planetę Lenin 1 w celu zbadania i przetarcia szlaków dla całej rzeszy robotniczej. Wyposażony w najnowszy karabinek plazmowy - AK547 ;). Edytowane 9 Luty 201015 l przez Joel
Napisano 9 Luty 201015 l JakkaS: Scena jak z Wehikułu Czasu no może bez tego kombinezonu :] Nieźle panowie
Napisano 9 Luty 201015 l vrocker - nie znam filmu/książki chyba.. ale coś mi się kołacze, że była jakaś taka czarno-biała wersja, hollywoodzka, chyba że się mylę. Zrobiłem update, robota nie idzie a ja zapomniałem że na szkic jest więcej niż godzinka, więc coś tam jeszcze podziabałem.
Napisano 9 Luty 201015 l Ode mnie tak naprawdę na szybko bo czasu nie mam (45 min). Tematyka jest, jaka jest, bo ja taki przyziemny jestem :>
Napisano 10 Luty 201015 l Skorzystałem z przysługującego mi czasu i poprawiłem to i owo(heh, coś podobnie jak JakkaS :)).
Napisano 10 Luty 201015 l mnie sie wydaje ze moral bajki to to ze ta scena mogla byc nakrecona w studio? :> dobrze mysle? :D narazie chyba najlepsza Ica i EC tez super, mialem podobny koncept ale udzial wezme chyba na nastepny temat ;]
Napisano 10 Luty 201015 l Autor musze przyznac ze zrecznie omijacie temat, moja wina - uzylem slowa "podbój" ;) PS: niech ktoś namaluje obrazek w przestrzeni dla tak przekory
Napisano 10 Luty 201015 l no mi sie podboj kosmosu kojarzy albo ze startujaca rakieta, najlepiej z epoki 60' abo ze statkiem dolatujacym do jakiejs planety. w tym wypadku statek moze byc np w stylu flasha gordona albo z odysei 2001. twoja wina ze nie dales zadanych konkretow :)
Napisano 10 Luty 201015 l Autor tia :) pisze w zartobliwym tonie wiec wrzucajcie co tam chcecie, to nie ja bede ocenial takie spostrzezenie na boku - kiedy wszyscy probuja byc oryginalni w interpretacji tematu , jedyną wyrozniajacą się pracą bedzie ta zupełnie prozaiczna.
Napisano 10 Luty 201015 l Ej, ja mam podbój - mój rusek zaczął eksterminację kosmicznego ścierwa w ich własnej ojczystej planecie. Od tego się zaczyna :D.
Napisano 11 Luty 201015 l Po 300 milionach lat sonda pioneer 10 wystrzelona 3 marca 1972 dociera w pobliże nowo tworzącego się układu kataklizmatycznego dwóch gwiazd. Pioneer może istniec bez końca o ile nie zderzy się z czymkolwiek w pustce kosmosu... 1h 25' Edytowane 11 Luty 201015 l przez norden
Napisano 11 Luty 201015 l po tym jak SBT77 zamiescil pracke myslalem ze na niego poleci glos ale bedzie ro chyba Norden :D, klimatycznie
Napisano 13 Luty 201015 l Ja podszedłem do tematu bardziej poetycko jeszcze chciałem dorysować takie dwie sięgające po nią łapy (: ale no time, i tak prawie 2 godziny mi zeszło z czego 1,5 na rysunek HD (: http://pl.tinypic.com/view.php?pic=2iu2lpl&s=6
Napisano 13 Luty 201015 l A ode mnie maszyna służąca do przyszłych podbojów (ślizgaaaam się:D): Jest to efekt mojego pierwszego zderzenia z flashem ;)
Napisano 13 Luty 201015 l SBT77, norden pracki dają rade :]. W prawdzie jestem tu od niedawna, ale tez postanowiłem coś wypocić na szybciocha. Zdrówko!