Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Tygodniowy Speedpainting 82:

Podbój Kosmosu

Regulamin:

* Czas malowania: 1,5 h.

* Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna.

* Prace umieszczamy w tym wątku.

* Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 900 px. Pełna rozdzielczość w postaci linku.

* Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem, jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona.

* czas sondy 3 dni.

Nagrody:

* Wybór kolejnego tematu.

* Rekomendacja na stronie głównej serwisu.

* Umieszczenie pracy w galerii.

ZAKOŃCZENIE SESJI: 14.02.2010 (niedziela) godz. 23:59.

SONDA: od 15.02 do 17.02 (3 dni)

• Odpowiedzi 34
  • Wyświetleń 6,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Tym razem ja otworze temat.

W sumie chcialem tam w wizjerze namalowac kamerzyste, ale mysle ze lapiecie moral tej bajki ;)

EDIT: Korzystajac z kilku wolnych minut, ostatnie poprawki wedle waszych uwag.

41502011.jpg

Edytowane przez ICE

Napisano
Tym razem ja otworze temat.

W sumie chcialem tam w wizjerze namalowac kamerzyste, ale mysle ze lapiecie moral tej bajki ;)

yyy....ze Wody Allen mieszka na księżycu? ;))

Napisano

kapitalne icecold:)

Napisano

Hehe Icecold dobre :).

Poznajcie Wasilija, żołnierza Stachanowca, jako członek partii pierwszy zgłosił się na ochotnika i wyruszył na świeżo odkrytą planetę Lenin 1 w celu zbadania i przetarcia szlaków dla całej rzeszy robotniczej. Wyposażony w najnowszy karabinek plazmowy - AK547 ;).

conqueredspacem.jpg

Edytowane przez Joel

Napisano

vrocker - nie znam filmu/książki chyba.. ale coś mi się kołacze, że była jakaś taka czarno-biała wersja, hollywoodzka, chyba że się mylę.

Zrobiłem update, robota nie idzie a ja zapomniałem że na szkic jest więcej niż godzinka, więc coś tam jeszcze podziabałem.

Napisano

Skorzystałem z przysługującego mi czasu i poprawiłem to i owo(heh, coś podobnie jak JakkaS :)).

conqueredspacebettert.jpg

Napisano

mnie sie wydaje ze moral bajki to to ze ta scena mogla byc nakrecona w studio? :> dobrze mysle? :D narazie chyba najlepsza Ica i EC tez super, mialem podobny koncept ale udzial wezme chyba na nastepny temat ;]

Napisano

Tak Areien - o to chodzi ^^. Tak mógł wyglądać ludzki "podbój kosmosu" :D.

Napisano

no mi sie podboj kosmosu kojarzy albo ze startujaca rakieta, najlepiej z epoki 60' abo ze statkiem dolatujacym do jakiejs planety. w tym wypadku statek moze byc np w stylu flasha gordona albo z odysei 2001.

twoja wina ze nie dales zadanych konkretow :)

Napisano
  • Autor

tia :)

pisze w zartobliwym tonie wiec wrzucajcie co tam chcecie, to nie ja bede ocenial

takie spostrzezenie na boku - kiedy wszyscy probuja byc oryginalni w interpretacji tematu , jedyną wyrozniajacą się pracą bedzie ta zupełnie prozaiczna.

Napisano

Ej, ja mam podbój - mój rusek zaczął eksterminację kosmicznego ścierwa w ich własnej ojczystej planecie. Od tego się zaczyna :D.

Napisano

Oho, wiedziałem, że tak będzie :)

SBT77, niby skromnie, a jak fajnie.

Napisano

Po 300 milionach lat sonda pioneer 10 wystrzelona 3 marca 1972 dociera w pobliże nowo tworzącego się układu kataklizmatycznego dwóch gwiazd. Pioneer może istniec bez końca o ile nie zderzy się z czymkolwiek w pustce kosmosu...

1h 25'

spaceak.jpg

Edytowane przez norden

Napisano

po tym jak SBT77 zamiescil pracke myslalem ze na niego poleci glos ale bedzie ro chyba Norden :D, klimatycznie

Napisano

A ode mnie maszyna służąca do przyszłych podbojów (ślizgaaaam się:D):

speedpainting1.jpg

Jest to efekt mojego pierwszego zderzenia z flashem ;)

Napisano

SBT77, norden pracki dają rade :]. W prawdzie jestem tu od niedawna, ale tez postanowiłem coś wypocić na szybciocha.

Zdrówko!

attachment.php?attachmentid=70031&stc=1&d=1266067477