Łukasz Jaskólski Napisano 8 Luty 2010 Share Napisano 8 Luty 2010 Tygodniowy Speedpainting 82: Podbój Kosmosu Regulamin: * Czas malowania: 1,5 h. * Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna. * Prace umieszczamy w tym wątku. * Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 900 px. Pełna rozdzielczość w postaci linku. * Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem, jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona. * czas sondy 3 dni. Nagrody: * Wybór kolejnego tematu. * Rekomendacja na stronie głównej serwisu. * Umieszczenie pracy w galerii. ZAKOŃCZENIE SESJI: 14.02.2010 (niedziela) godz. 23:59. SONDA: od 15.02 do 17.02 (3 dni) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ICE Napisano 8 Luty 2010 Share Napisano 8 Luty 2010 (edytowane) Tym razem ja otworze temat. W sumie chcialem tam w wizjerze namalowac kamerzyste, ale mysle ze lapiecie moral tej bajki ;) EDIT: Korzystajac z kilku wolnych minut, ostatnie poprawki wedle waszych uwag. Edytowane 9 Luty 2010 przez ICE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klex Napisano 8 Luty 2010 Share Napisano 8 Luty 2010 Tym razem ja otworze temat. W sumie chcialem tam w wizjerze namalowac kamerzyste, ale mysle ze lapiecie moral tej bajki ;) yyy....ze Wody Allen mieszka na księżycu? ;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość dekiel Napisano 8 Luty 2010 Share Napisano 8 Luty 2010 kapitalne icecold:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bedyk Napisano 8 Luty 2010 Share Napisano 8 Luty 2010 to chyba powinien byc stanley kubrick =] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ojot Napisano 8 Luty 2010 Share Napisano 8 Luty 2010 Ale ta flaga to porażka, taka niedojrzała (: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Urbanboogie Napisano 8 Luty 2010 Share Napisano 8 Luty 2010 Ona nie jest niedojrzala tylko nalezycie wykrochmalona! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joel Napisano 9 Luty 2010 Share Napisano 9 Luty 2010 (edytowane) Hehe Icecold dobre :). Poznajcie Wasilija, żołnierza Stachanowca, jako członek partii pierwszy zgłosił się na ochotnika i wyruszył na świeżo odkrytą planetę Lenin 1 w celu zbadania i przetarcia szlaków dla całej rzeszy robotniczej. Wyposażony w najnowszy karabinek plazmowy - AK547 ;). Edytowane 9 Luty 2010 przez Joel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakkaS Napisano 9 Luty 2010 Share Napisano 9 Luty 2010 (edytowane) Fajny temat :) Edytowane 9 Luty 2010 przez JakkaS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vrocker Napisano 9 Luty 2010 Share Napisano 9 Luty 2010 JakkaS: Scena jak z Wehikułu Czasu no może bez tego kombinezonu :] Nieźle panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakkaS Napisano 9 Luty 2010 Share Napisano 9 Luty 2010 vrocker - nie znam filmu/książki chyba.. ale coś mi się kołacze, że była jakaś taka czarno-biała wersja, hollywoodzka, chyba że się mylę. Zrobiłem update, robota nie idzie a ja zapomniałem że na szkic jest więcej niż godzinka, więc coś tam jeszcze podziabałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EthicallyChallenged Napisano 9 Luty 2010 Share Napisano 9 Luty 2010 Ode mnie tak naprawdę na szybko bo czasu nie mam (45 min). Tematyka jest, jaka jest, bo ja taki przyziemny jestem :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joel Napisano 10 Luty 2010 Share Napisano 10 Luty 2010 Skorzystałem z przysługującego mi czasu i poprawiłem to i owo(heh, coś podobnie jak JakkaS :)). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Areien Napisano 10 Luty 2010 Share Napisano 10 Luty 2010 mnie sie wydaje ze moral bajki to to ze ta scena mogla byc nakrecona w studio? :> dobrze mysle? :D narazie chyba najlepsza Ica i EC tez super, mialem podobny koncept ale udzial wezme chyba na nastepny temat ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joel Napisano 10 Luty 2010 Share Napisano 10 Luty 2010 Tak Areien - o to chodzi ^^. Tak mógł wyglądać ludzki "podbój kosmosu" :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Uriel Napisano 10 Luty 2010 Share Napisano 10 Luty 2010 mam nadzieje że jest odpowiednio czytelne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ICE Napisano 10 Luty 2010 Share Napisano 10 Luty 2010 Hmm ja tam widze 2 gole laski, reszta sie nie liczy ^^' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Jaskólski Napisano 10 Luty 2010 Autor Share Napisano 10 Luty 2010 musze przyznac ze zrecznie omijacie temat, moja wina - uzylem slowa "podbój" ;) PS: niech ktoś namaluje obrazek w przestrzeni dla tak przekory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 10 Luty 2010 Share Napisano 10 Luty 2010 no mi sie podboj kosmosu kojarzy albo ze startujaca rakieta, najlepiej z epoki 60' abo ze statkiem dolatujacym do jakiejs planety. w tym wypadku statek moze byc np w stylu flasha gordona albo z odysei 2001. twoja wina ze nie dales zadanych konkretow :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Jaskólski Napisano 10 Luty 2010 Autor Share Napisano 10 Luty 2010 tia :) pisze w zartobliwym tonie wiec wrzucajcie co tam chcecie, to nie ja bede ocenial takie spostrzezenie na boku - kiedy wszyscy probuja byc oryginalni w interpretacji tematu , jedyną wyrozniajacą się pracą bedzie ta zupełnie prozaiczna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joel Napisano 10 Luty 2010 Share Napisano 10 Luty 2010 Ej, ja mam podbój - mój rusek zaczął eksterminację kosmicznego ścierwa w ich własnej ojczystej planecie. Od tego się zaczyna :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EthicallyChallenged Napisano 10 Luty 2010 Share Napisano 10 Luty 2010 U mnie sama proza życia :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SBT77 Napisano 10 Luty 2010 Share Napisano 10 Luty 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joel Napisano 10 Luty 2010 Share Napisano 10 Luty 2010 Oho, wiedziałem, że tak będzie :) SBT77, niby skromnie, a jak fajnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
norden Napisano 11 Luty 2010 Share Napisano 11 Luty 2010 (edytowane) Po 300 milionach lat sonda pioneer 10 wystrzelona 3 marca 1972 dociera w pobliże nowo tworzącego się układu kataklizmatycznego dwóch gwiazd. Pioneer może istniec bez końca o ile nie zderzy się z czymkolwiek w pustce kosmosu... 1h 25' Edytowane 11 Luty 2010 przez norden Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hendels Napisano 11 Luty 2010 Share Napisano 11 Luty 2010 trzymasz klimat norden :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Areien Napisano 11 Luty 2010 Share Napisano 11 Luty 2010 po tym jak SBT77 zamiescil pracke myslalem ze na niego poleci glos ale bedzie ro chyba Norden :D, klimatycznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mellon Napisano 11 Luty 2010 Share Napisano 11 Luty 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_Peter_ Napisano 12 Luty 2010 Share Napisano 12 Luty 2010 SBT77 praca wymiata, uwielbiam takie klimaty - jak na razie prowadzisz ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ojot Napisano 13 Luty 2010 Share Napisano 13 Luty 2010 Ja podszedłem do tematu bardziej poetycko jeszcze chciałem dorysować takie dwie sięgające po nią łapy (: ale no time, i tak prawie 2 godziny mi zeszło z czego 1,5 na rysunek HD (: http://pl.tinypic.com/view.php?pic=2iu2lpl&s=6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 13 Luty 2010 Share Napisano 13 Luty 2010 A ode mnie maszyna służąca do przyszłych podbojów (ślizgaaaam się:D): Jest to efekt mojego pierwszego zderzenia z flashem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
resh Napisano 13 Luty 2010 Share Napisano 13 Luty 2010 SBT77, norden pracki dają rade :]. W prawdzie jestem tu od niedawna, ale tez postanowiłem coś wypocić na szybciocha. Zdrówko! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 13 Luty 2010 Share Napisano 13 Luty 2010 az wstyd sie pokazywac ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aasMarth Napisano 14 Luty 2010 Share Napisano 14 Luty 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Areien Napisano 16 Luty 2010 Share Napisano 16 Luty 2010 :D Drakula Mega! xD mega prostota przy fajnym uchwyceniu tematu ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi