Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 48
  • Wyświetleń 3,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Mi najbardziej do gustu przypadł Snake na husky :), ale reszta też fajna.

Napisano

rysuj rysuj, jak na komiks to sie braki widzi...w szczegolnosci w kadrowaniu, kuknij na ostatni twoj rys, kompletnie bez sera to ujecie...no i skroty, przy jakims jebudu to podstawa

pozdrawiam no i fajowo ze nastepny ktos od komiksu jep;)

Napisano

uuuu dużo stuffu zamieściłeś .... i dobrze; prace mi się podobają - masz fantazję synku :>

facet z fają najlepszy, ale nie wiem kto to jest (czasław miłosz?)

keep working ...

Napisano

każdy wie że Tolkien to ten który wymyślił Gęś z Magnetofonem...

pozdrawiam

Napisano

heh ... coz ani jeden ani drugi nie powalil mnie na kolana ... bo ja filmowy chlopak jezdem ;P

...a wracajac do szkicow sa na poziomie...ciachaj dalej chlopie

pozdrawiam

... taa jest sly, dokladnie...

... dzudzu ...milosz ten od romansow?

Napisano

Jaki Tolkien, przecież pisze, że Romek ;),

przednie, bardzo mi się podoba. I want more...

Napisano

wow duzo tu tego... niezłe portreciki i spoko pomysły i dobrze operujesz kreska :) mozna podpatrzec i sie czegos nauczyc :D hehehe pozdrawiam czekam na wiecej :D

Napisano

Czyżby się nam rodził drugi Shirow Masamune? (To ten od Ghost in the shell). Tamten to dopiero masochista jak ktoś widział Ghost in the shell: Man Machine Interface (chodzi mi o mange of course).

Hokusai rządzisz z tymi scalakami :], a Tolkiena to poznałem po pierwszej ujrzanej kresce ;).

Napisano

co do Shirow to dorobil sie calkiem pokaznego skladu masochistow...ktory pokazal swoje oblicze w angielskiej(europejsko-amerykanskiej, w tym przedruk polski) wersji ghosta...wiec kolo nie do konca osamotniony w swoim zboczeniu:D to samo z kolesiem od akiry

pozdrowka

Napisano

To moze tak, dla odmiany, podczas nastepnego ataku tworczego, wymyslisz sobie orginalna ksywke? Tych co maja o tym jakiekolwiek pojecie, mimo twego niewatpliwego talentu, moze to nieco draznic i wydawac sie w nieco zlym guscie.

Pozdrawiam.

Napisano
  • Autor

sayonerka, ona mnie motywuje i okresla ambicje. pozatym malo kto wie co to znaczy (bardzo niedobrze).

Napisano

No coz, doskonaly wybor (choc wykonywanie drzeworytow moze Ci w dzisiejszych czasach sprawic nieco problemow ;) ). Zycze jak najbardziej powodzenia. Chodzi mi o to ze niektore prace podpisujesz juz jako hokusai. Czy nie wolalbys aby Twe prace byly sygnowane Twym niepowtarzalnym logiem, ksywka? Wydaje mi sie za masz talent i nie musisz absolutnie sie pod nikogo podszywac.

Poydrawiam.

Napisano

He ta ostatnia to chyba jakies przeslanie religijne:) pracki mysio pysio jakas taka odmiana.