Napisano 29 Kwiecień 200420 l Mi najbardziej do gustu przypadł Snake na husky :), ale reszta też fajna.
Napisano 30 Kwiecień 200420 l rysuj rysuj, jak na komiks to sie braki widzi...w szczegolnosci w kadrowaniu, kuknij na ostatni twoj rys, kompletnie bez sera to ujecie...no i skroty, przy jakims jebudu to podstawa pozdrawiam no i fajowo ze nastepny ktos od komiksu jep;)
Napisano 4 Maj 200420 l uuuu dużo stuffu zamieściłeś .... i dobrze; prace mi się podobają - masz fantazję synku :> facet z fają najlepszy, ale nie wiem kto to jest (czasław miłosz?) keep working ...
Napisano 4 Maj 200420 l heh ... coz ani jeden ani drugi nie powalil mnie na kolana ... bo ja filmowy chlopak jezdem ;P ...a wracajac do szkicow sa na poziomie...ciachaj dalej chlopie pozdrawiam ... taa jest sly, dokladnie... ... dzudzu ...milosz ten od romansow?
Napisano 4 Maj 200420 l Jaki Tolkien, przecież pisze, że Romek ;), przednie, bardzo mi się podoba. I want more...
Napisano 7 Maj 200420 l wow duzo tu tego... niezłe portreciki i spoko pomysły i dobrze operujesz kreska :) mozna podpatrzec i sie czegos nauczyc :D hehehe pozdrawiam czekam na wiecej :D
Napisano 25 Maj 200420 l Czyżby się nam rodził drugi Shirow Masamune? (To ten od Ghost in the shell). Tamten to dopiero masochista jak ktoś widział Ghost in the shell: Man Machine Interface (chodzi mi o mange of course). Hokusai rządzisz z tymi scalakami :], a Tolkiena to poznałem po pierwszej ujrzanej kresce ;).
Napisano 26 Maj 200420 l co do Shirow to dorobil sie calkiem pokaznego skladu masochistow...ktory pokazal swoje oblicze w angielskiej(europejsko-amerykanskiej, w tym przedruk polski) wersji ghosta...wiec kolo nie do konca osamotniony w swoim zboczeniu:D to samo z kolesiem od akiry pozdrowka
Napisano 26 Maj 200420 l To moze tak, dla odmiany, podczas nastepnego ataku tworczego, wymyslisz sobie orginalna ksywke? Tych co maja o tym jakiekolwiek pojecie, mimo twego niewatpliwego talentu, moze to nieco draznic i wydawac sie w nieco zlym guscie. Pozdrawiam.
Napisano 26 Maj 200420 l Autor sayonerka, ona mnie motywuje i okresla ambicje. pozatym malo kto wie co to znaczy (bardzo niedobrze).
Napisano 30 Maj 200420 l No coz, doskonaly wybor (choc wykonywanie drzeworytow moze Ci w dzisiejszych czasach sprawic nieco problemow ;) ). Zycze jak najbardziej powodzenia. Chodzi mi o to ze niektore prace podpisujesz juz jako hokusai. Czy nie wolalbys aby Twe prace byly sygnowane Twym niepowtarzalnym logiem, ksywka? Wydaje mi sie za masz talent i nie musisz absolutnie sie pod nikogo podszywac. Poydrawiam.
Napisano 31 Maj 200420 l He ta ostatnia to chyba jakies przeslanie religijne:) pracki mysio pysio jakas taka odmiana.