hokusai Napisano 29 Kwiecień 2004 Autor Napisano 29 Kwiecień 2004 Wiecej besztania, wiecej radochy. (Ściera mnie zabije:)
hokusai Napisano 29 Kwiecień 2004 Autor Napisano 29 Kwiecień 2004 Za kilka dni podesle w kolorze. Po uwczesnym wytuszowaniu.
leander Napisano 29 Kwiecień 2004 Napisano 29 Kwiecień 2004 Gęś z magnetofonem ma zadatki na gwiazdę :)
Nimrod Napisano 29 Kwiecień 2004 Napisano 29 Kwiecień 2004 Mi najbardziej do gustu przypadł Snake na husky :), ale reszta też fajna.
little-ninja Napisano 30 Kwiecień 2004 Napisano 30 Kwiecień 2004 rysuj rysuj, jak na komiks to sie braki widzi...w szczegolnosci w kadrowaniu, kuknij na ostatni twoj rys, kompletnie bez sera to ujecie...no i skroty, przy jakims jebudu to podstawa pozdrawiam no i fajowo ze nastepny ktos od komiksu jep;)
Siegmar Napisano 30 Kwiecień 2004 Napisano 30 Kwiecień 2004 gęś z magneofonem kopie po dupie! Dla mnie rewelacja
hokusai Napisano 4 Maj 2004 Autor Napisano 4 Maj 2004 sorki za karowanie poprzedniej pracy, widać coś przegapiłem:)
hokusai Napisano 4 Maj 2004 Autor Napisano 4 Maj 2004 Acha, ten gostek (wychudzony) to Kościan, Romek jest dla zmyły...
hokusai Napisano 4 Maj 2004 Autor Napisano 4 Maj 2004 A to była drobna parodia Siudmaka... poniżej Pani Układ Scalony.
hokusai Napisano 4 Maj 2004 Autor Napisano 4 Maj 2004 Ja się ma doła to się tak rysuje prosze Państwa:)
hokusai Napisano 4 Maj 2004 Autor Napisano 4 Maj 2004 Projekcik komiksowy wciśniety psorce jako projekt na mezotintkę:)
dzudzu Napisano 4 Maj 2004 Napisano 4 Maj 2004 uuuu dużo stuffu zamieściłeś .... i dobrze; prace mi się podobają - masz fantazję synku :> facet z fają najlepszy, ale nie wiem kto to jest (czasław miłosz?) keep working ...
sly Napisano 4 Maj 2004 Napisano 4 Maj 2004 każdy wie że Tolkien to ten który wymyślił Gęś z Magnetofonem... pozdrawiam
little-ninja Napisano 4 Maj 2004 Napisano 4 Maj 2004 heh ... coz ani jeden ani drugi nie powalil mnie na kolana ... bo ja filmowy chlopak jezdem ;P ...a wracajac do szkicow sa na poziomie...ciachaj dalej chlopie pozdrawiam ... taa jest sly, dokladnie... ... dzudzu ...milosz ten od romansow?
Nimrod Napisano 4 Maj 2004 Napisano 4 Maj 2004 Jaki Tolkien, przecież pisze, że Romek ;), przednie, bardzo mi się podoba. I want more...
hokusai Napisano 7 Maj 2004 Autor Napisano 7 Maj 2004 szkic wiejskich budynkow... nie! ja tam nie mieszkam:)
Kinia Napisano 7 Maj 2004 Napisano 7 Maj 2004 wow duzo tu tego... niezłe portreciki i spoko pomysły i dobrze operujesz kreska :) mozna podpatrzec i sie czegos nauczyc :D hehehe pozdrawiam czekam na wiecej :D
Kris_R Napisano 17 Maj 2004 Napisano 17 Maj 2004 Fajno popatrzeć jak ktoś tak się wyzywa artystycznie! Super! :)
Gacu666 Napisano 25 Maj 2004 Napisano 25 Maj 2004 Czyżby się nam rodził drugi Shirow Masamune? (To ten od Ghost in the shell). Tamten to dopiero masochista jak ktoś widział Ghost in the shell: Man Machine Interface (chodzi mi o mange of course). Hokusai rządzisz z tymi scalakami :], a Tolkiena to poznałem po pierwszej ujrzanej kresce ;).
little-ninja Napisano 26 Maj 2004 Napisano 26 Maj 2004 co do Shirow to dorobil sie calkiem pokaznego skladu masochistow...ktory pokazal swoje oblicze w angielskiej(europejsko-amerykanskiej, w tym przedruk polski) wersji ghosta...wiec kolo nie do konca osamotniony w swoim zboczeniu:D to samo z kolesiem od akiry pozdrowka
sayonerka Napisano 26 Maj 2004 Napisano 26 Maj 2004 To moze tak, dla odmiany, podczas nastepnego ataku tworczego, wymyslisz sobie orginalna ksywke? Tych co maja o tym jakiekolwiek pojecie, mimo twego niewatpliwego talentu, moze to nieco draznic i wydawac sie w nieco zlym guscie. Pozdrawiam.
hokusai Napisano 26 Maj 2004 Autor Napisano 26 Maj 2004 sayonerka, ona mnie motywuje i okresla ambicje. pozatym malo kto wie co to znaczy (bardzo niedobrze).
sayonerka Napisano 30 Maj 2004 Napisano 30 Maj 2004 No coz, doskonaly wybor (choc wykonywanie drzeworytow moze Ci w dzisiejszych czasach sprawic nieco problemow ;) ). Zycze jak najbardziej powodzenia. Chodzi mi o to ze niektore prace podpisujesz juz jako hokusai. Czy nie wolalbys aby Twe prace byly sygnowane Twym niepowtarzalnym logiem, ksywka? Wydaje mi sie za masz talent i nie musisz absolutnie sie pod nikogo podszywac. Poydrawiam.
Shahow Napisano 31 Maj 2004 Napisano 31 Maj 2004 Wypasione pracki!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ciekawe ile zuzyłeś ołówka :D :P
rowr Napisano 31 Maj 2004 Napisano 31 Maj 2004 He ta ostatnia to chyba jakies przeslanie religijne:) pracki mysio pysio jakas taka odmiana.
hokusai Napisano 4 Czerwiec 2004 Autor Napisano 4 Czerwiec 2004 ołówek automat, nie licze juz rysików...:)
Rekomendowane odpowiedzi