Shine_lobo Napisano 8 Marzec 2010 Share Napisano 8 Marzec 2010 Rozumiecie to? Skrzypi! Podczas pracy, intuos 3 zaczął wydawać skrzypiące, piskliwe dźwięki doprowadzające mnie do szału. Nie zagłuszy tego żadna muzyka ani słuchawki gdyż pod ręką czuję wibracje skrzypiącej, przeźroczystej warstwy pleksi, która go pokrywa. Skrzypi, skrzypi pod moim dotknięciem z prawej strony, czasem z lewej, śrubokręt brałem dokręcałem, upycham karteczki między panel a pleksi, kituje, wciskam - NIC. Jak franca stepowa, zaraz, lis farbowany nie przestanie to przysięgam jakem grafik na Świętą Typografię i Prerafaelitów zejdę do garażu po piankę montażową i zaleje łajze!!! :eek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 8 Marzec 2010 Share Napisano 8 Marzec 2010 Mój też skrzypi. Po prawej stronie, jak się naciśnie ręką wydaje z siebie małe iik a czasami nawet yyygg. Łączę się w bólu :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aspenboy Napisano 8 Marzec 2010 Share Napisano 8 Marzec 2010 Ja bym posmarował masłem. Albo wazeliną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisu Napisano 8 Marzec 2010 Share Napisano 8 Marzec 2010 moj tez, mam 2 i oba skrzypią (A4). Rozkręcić, wkleić kawałek izolacji albo innego szajstwa które przyamortyzuje tarcie i cześć pieśni ;) Skrzypi płyta z elektroniką o boczną krawędz a nie górna część obudowy o dolną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ulfar999 Napisano 8 Marzec 2010 Share Napisano 8 Marzec 2010 najlepiej nalepic od dolu na srodku taki wiekszy kwadracik tasma izolacyjna zeby sie na tym wspieral wtedy nie bedie tego efektu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 9 Marzec 2010 Share Napisano 9 Marzec 2010 Ja bym go oddał dla RaVirra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 9 Marzec 2010 Share Napisano 9 Marzec 2010 A moj graphire nie skrzypi :D Za to zgubilem wszystkie koncowki do piorka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 9 Marzec 2010 Share Napisano 9 Marzec 2010 Mam Graphire4 i ... zabiles mi klina. Faktycznie nie da sie chyba zmienic a dalbym glowe ze mialem w pudelku koncowki... Niestety zona kiedys robila generalne porzadki i do dzis wiele ofiar uznanych jest za zaginione,,, Ale to w zasadzie lepiej - bedzie pretekst zeby sie na intuosa przesiasc wczesniej :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 9 Marzec 2010 Share Napisano 9 Marzec 2010 Graphire4 ma wymienne końcówki(wiem bo wyjmowałem z piórka) tylko trzeba osobno dokupić:D,pewnie żona te dokupione zgubiła:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 9 Marzec 2010 Share Napisano 9 Marzec 2010 Ja bym go oddał dla RaVirra Mówi się "oddał RaVirrowi" ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
streaker Napisano 9 Marzec 2010 Share Napisano 9 Marzec 2010 A ktory Graphire ma piorko z wymiennymi koncowkami? Bo moj nie mial :( Jak najbardziej ma wymienne końcówki, tylko oryginalna tak pomału się ściera, że osobiście nie miałem nigdy potrzeby wymiany :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi