Napisano 10 Marzec 201015 l Głosowałem na "tak" więc słowa dotrzymuje :) Zgodnie z regulaminem pokazuje procesy powstawania modelu ^^ I 2 renderki z siatką: 999 tris :) Pozdro Edytowane 23 Marzec 201014 l przez Chris
Napisano 10 Marzec 201015 l Qrde, tez go mialem robic ;) Wrzuc jakas refke, zeby bylo widac do czego dążysz. jak narazie b. ładnie.
Napisano 10 Marzec 201015 l Cholera, bez zarzutów. Jak na razie świetnie, ciekawe jak z teksturą. Powodzenia. ;)
Napisano 10 Marzec 201015 l Autor Dzieki za miłe komentarze :) Jako refki całkiem niezłe są zdjęcia modeli, np. http://www.howitzer.dk/modeling/pages/aec.htm Na teksturki niestety trzeba będzie jeszcze poczekać... priorytety.. :/ Pozdr
Napisano 12 Marzec 201015 l no to czekam na teksturki ^^ ciekawe ile sie nauczyles od ostatniej pracy jaka widzialem (wieki temu) :D
Napisano 13 Marzec 201014 l ty żyjesz... :D na teksturkach nie przeginaj z noisem, zawsze to było twoim problemem.
Napisano 23 Marzec 201014 l Autor Dzien po terminie, ale skończyłem :) Może Bruneq bedzie taki kochany, że weźmie mnie pod uwage :) Tylko diffuse.
Napisano 23 Marzec 201014 l oldschool pełną gębą ale ładnie. mój głos byś miał... gdybyś zdązył w terminie
Napisano 23 Marzec 201014 l Autor Dzieki za mile opinie :) Bruneq -> szczerze to moim zdaniem ciezko mowic w wypadku minibitwy o terminach.. To chyba pierwsza z tak sztywnym. Wiadomo, ze pracy kazdy mial na 2-4 wieczory.. Problem w tym, ze naprawde ciężko było znaleźć wolny wieczór do czasu upływu terminu.. np. teksture mogłem zacząć dopiero wczoraj.. Wydawało mi sie, że to zabawa, w której im więcej uczestników tym lepiej.. No cóż, może na następnej minibitwie zdążę :)
Napisano 23 Marzec 201014 l Chris, nie chodzi o termin, chodzi o to ze kazdy do dzisaij jeszcze mogl picowac, a bitwa nie trwala 3 dni, tylko 2 tygodnie, z 2 weekendami:P nie ma sie co rozczulac :) Ipada nie przegrales ;)
Napisano 23 Marzec 201014 l Autor Bruneq -> Zupełnie z dystansem - wątpie, by ktokolwiek po wstawieniu miniaturki z napisem "koniec" picowałby dalej swój model, nawet jeśli miałby dodatkowy tydzień.. Owszem, ipada nie przegrałem, ale to może być też mój argument, prawda? :) Bo jeśli to tylko zabawa to skąd takie poważne podejście do tematu? :) Szczerze poświęciłem mało czasu na model, nie miałem możliwości go dopieścić. Dokładniej jeden wieczór na model, 3 h wczoraj wieczorkiem i 3 dziś w pracy na teksturę. Zdążyłem przed założeniem sondy. W jaki sposób włączenie mnie do zabawy miałoby stawiać mnie na bardziej dogodnej pozycji niż resztę? Sar -> Chętnie, ale póki co ciężko podejmować mi takie wyzwania - cholercia naprawdę cierpię ostatnio na chroniczny brak czasu :P Myślę, że możemy się zmierzyć w następnej minibitwie :) Podołam! Choćbym miał zrezygnować ze snu! :D No nic, to do następnej minibitwy :) Ale jestem za 3 tygodniami :P
Napisano 23 Marzec 201014 l Model naprawde wyszedl fajny - szczegolnie teksturka. Co do waszej dyskusji to na moje Bruneq ma racje - ustalilismy date zakończenia bitwy i tego trzeba sie trzymac. Z Crisem tez się zgodzę że następna trzeba zrobić 3 tygodniową i z większymi limitami ;)
Napisano 23 Marzec 201014 l No modelik bardzo przyjemny. Fajnie pograłeś siatką. A co do dyskusji, jakieś zasady jednak powinny być przestrzegane, bo skończy się jak z bitwami arch. Szkoda, świetny model.
Napisano 23 Marzec 201014 l W sumie konkurs luźnawy, ale zasady to zasady, też tak uważam. A jeśli model skończony, czegoż chcieć więcej:) A modelik super jest!
Napisano 24 Marzec 201014 l Autor Dzięki wielkie Miśki :* Co do dyskusji.. no dobra... macie racje :P Ale ja lubie pomarudzić! :D