Napisano 12 Marzec 201015 l Witam, spróbuje na obecną bitwę zrobić coś takiego ;] Schwerer Gustav, działo kolejowe. pierwszy progres chyba jest za szeroki XD Zobaczymy co wyjdzie ;] KONIEC Edytowane 22 Marzec 201015 l przez Kruku
Napisano 12 Marzec 201015 l Wielka lufa... czyzby jakies kompleksy? :) Ale tam jest mnostwo paskudnego detalu na dole. Masz jakies dobre refki?
Napisano 12 Marzec 201015 l Autor hehe XD nie spodziewałem się dowcipów co do WIELKOŚCI działa ;). Refki w większości rysunki i plastikowe modele bo oryginalne fotografie są tylko kiepskiej jakości z ww2. Na szczęście mniej więcej wiem co gdzie jest.
Napisano 13 Marzec 201015 l z tym polycountem wartoby podpatrzec podobne działo w ET na mapce RailGun e: nie, jednak lepiej nie oglądaj. Dawno nie grałem na tej mapce, a wydawało mi się, że ten model fajny jest :) Edytowane 13 Marzec 201015 l przez Fr3d3k
Napisano 13 Marzec 201015 l Dajesz Kruku :) Fajny progres i czekam na więcej. Nigdy nie robiłem modeli tak po prostu na bitwy, nigdy nic na max3d nie zamieściłem. Przykre, ale ograniczam się tylko do robienia modeli do moda, a często nie ma modeli, dzięki którym się rozwijasz (postawisz poprzeczkę wyżej). Cóż trzeba się zmieniać i to właśnie mam zamiar zrobić.
Napisano 14 Marzec 201015 l Autor Taki mały update 998 tri. Więcej usunąłem z poprzedniej wersji żeby dodać drobiazgi, itak to za mało ;p tylko nie wiem gdzie bardziej go uprościć XD.
Napisano 14 Marzec 201015 l Autor wyglada spoko - ciekawe jak teksturki rozłożysz ;) Właśnie tego najbardziej się boję XD edit Dobra Model finalnie chyba będzie taki równo 1K tri :> Jakieś szczegóły poprawie bo nie podoba mi się ta ścisła symetria ;/ Edytowane 15 Marzec 201015 l przez Kruku
Napisano 17 Marzec 201015 l Autor Praktyczni skończyłem podstawową wersję dla textur. To co na masce wypalone z HP, teraz zacznę robić większe elementy i pojedyńczo wypalać.
Napisano 20 Marzec 201015 l Autor Cholera.. Wszystko na razie w wersji ogólnej i bazowej, nie wiem czy się z tym wyrobie ;/. No ale zapodaje progres ;] najwyżej będzie na styk albo nieskończone XD texty 512 raz szarpnięte :]
Napisano 21 Marzec 201015 l Bardzo fajnie sobie poradziłeś z tym limitem. Na mniejszych obrazkach będzie wyglądało jeszcze lepiej ;)
Napisano 21 Marzec 201015 l Tak jak chlopacy mowia, mnustwo detalu jest - teraz zrob tak aby wszytko nie bylo jednokolorowe
Napisano 22 Marzec 201015 l Autor Dzięki panowie ;] teraz progres koloru Brakuje ... żółtego? nie wiem trochę co dalej z tym robić ;/
Napisano 22 Marzec 201015 l taki model z tym limitem to niezle wyzwanie, zeby niebylo jednokolorowo korzystaj z fotek