Napisano 18 Marzec 201014 l Autor Zabudowany Loeve Individual Compose? ;) Ekstrawagancja... To koncept, tv mial byc bialy (zastanawialem sie nad sony bravia) ale loewe ma w ofercie glosniki ktore z tego co widzialem mozna dolaczyc a o takie cos mi chodzilo;)
Napisano 18 Marzec 201014 l REWELACJA. Skąd bierzesz inspiracje do takich pomysłów? tylko 2 pytania mam: kto sprząta chipsy i popcorn po oglądaniu filmu w sypialni, i dlaczego trzeba otworzyć szafę żeby umyć twarz w toalecie ? :) Edytowane 18 Marzec 201014 l przez Loki
Napisano 18 Marzec 201014 l Autor REWELACJA. Skąd bierzesz inspiracje do takich pomysłów? Oj to jest strasznie skomplikowane...a moze proste tylko sam proces komplikuje sie sam. To jak cos wyglada chyba narzuca sama przestrzen i proporcje pomiedzy strefami. Kolory i w co jest wszystko "opakowane" pierwotnie jest wynikiem jakiegos zalozenia ze np chalupa ma byc jasna i kazda ze stref w danym klimacie. Pozniej, po dodaniu chocby jednego mebla sie to wszystko miesza i 90% tego co widzisz mialo inny kolor lub wyglad. Tu w zasadzie calosc wystroju dopasowalem do kanapy ktora wyjatkowo od poczatku zostala jasna. Sypialnia jest czerwona bo jeszcze jestem mlody, przez co sam taka chcialbym miec :D Oczywiscie to jak to wyglada teraz nawiazuje do pewnej linii estetycznej ktora jest mi bliska oraz....lenistwo :D. Jednym z przykladow tego co mi sie bardzo podoba jest Minotti.
Napisano 18 Marzec 201014 l powiem tak, ze pomysly pomyslami, ale trafiles w moje gusty... jaram sie mocno sypialnia. czerwien... ach ta czerwien. o kuchni i salonie sie nie wypowiem, ale generalnie in plus!
Napisano 19 Marzec 201014 l Bardzo fajne kibleki, klasa. Natomiast kuchnia z salonem, moim zdaniem lekkie przegięcie pałki z tym drewnem. Nie jest to ładne i nie pasuje do podłogi. Sypialnia ok, ale nie mój kolor.
Napisano 19 Marzec 201014 l qrw.... znowu te łąznie.... mistrzoskie.. nie przepadam za czerwienią wiec nei komentuje... ale to zawsze kwestja gustu... no ale te łazienki ....... najssss
Napisano 21 Marzec 201014 l Mi się podoba. Sypialnia jednoznacznie mi się kojarzy i chętnie bym z takiej skorzystał przez godzinę lub dwie ;). Ale w domu takiej bym nie chciał. Mam pytanie jak wymodelować takie zasłony? Jak długo generuje się obrazek w takiej jakości? I czy mógłbyś napisać coś o ustawienia Vraya?
Napisano 22 Marzec 201014 l Autor Mi się podoba. Sypialnia jednoznacznie mi się kojarzy i chętnie bym z takiej skorzystał przez godzinę lub dwie ;). Ale w domu takiej bym nie chciał. Mam pytanie jak wymodelować takie zasłony? Jak długo generuje się obrazek w takiej jakości? I czy mógłbyś napisać coś o ustawienia Vraya? Hej, sypialnia miala sie jednoznacznie kojarzyc. Zaslony sa modelowane clothem. Silnik ustawiam troche schematycznie. Wielkosci tych obrazkow to 3500 pikseli i na ta wielkosc ustwiania wygladaly nastepujaco. Adaptive dmc 3/7, bez zadnego filtra Irr Map High 70/30 Lc 3000/0,013, wlaczone use lc for gloss rays, bez tego filtra po prawej. Adaptive Amount 0,85, min s. 8, global 1. Kazdy obrazek byl brutalnie gwalcony postprodukcja;)