cichysit Napisano 27 Marzec 2010 Napisano 27 Marzec 2010 Jak dla mnie taki sobie. Momentami fajny, czasami przeciętny. Gratuluję PI za "wyróżnienie" The Witcher :)
xrs Napisano 29 Marzec 2010 Napisano 29 Marzec 2010 fajny :) az chce sie pracowac na programach firmy Autodesk ;P ;)
ZelvaBOi Napisano 29 Marzec 2010 Napisano 29 Marzec 2010 (edytowane) Mi sie jednak wydaje, ze stare mialy wiekszy przeboj - lepiej sie ogladaly jak telewizor LCD. Z tym, ze ten jest przekrojowy a nie tematyczny - muzyka za smutna jest. Edytowane 11 Czerwiec 2013 przez ZelvaBOi
krzyhhh Napisano 29 Marzec 2010 Napisano 29 Marzec 2010 jak na możliwość przebierania w najlepszych światowych produkcjach.. to kiepskie rzeczy tam momentami powkładali :) pozdro
cfaniak Napisano 29 Marzec 2010 Napisano 29 Marzec 2010 A mi się muzyka podoba, nie powiedziałbym, że jest smutna. No i Wieśka pokazali :)
comander_barnik Napisano 30 Marzec 2010 Napisano 30 Marzec 2010 no mogli włożyć mocniejsze rzeczy przeciez tyle miazgi wyzło z pod autodeski. Ale co tam wideo przyjemne
Rekomendowane odpowiedzi