CzAk1 Napisano 28 Marzec 2010 Share Napisano 28 Marzec 2010 3 września do polskich kin ma wejść najnowsza produkcja M. Night Shyamalana („Osada”, „Zdarzenie”, „Szósty zmysł”) „The Last Airbender”- „Ostatniego Władcę Wiatru” . Do tej pory pojawiły się cztery zapowiedzi tego filmu i z pewnością warto poświęcić mu odrobinę miejsca, oraz zwrócić Waszą uwagę na to widowiskowe dzieło. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=1094 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ryba747 Napisano 28 Marzec 2010 Share Napisano 28 Marzec 2010 Czyżby szykował się następny hit ala avatar ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 29 Marzec 2010 Share Napisano 29 Marzec 2010 Widziałem fragmenty tej bajki i miała świetne efekty, więc pewnie tutaj graficy mieli masę do roboty :D Ciekawe jak fabuła, ktoś oglądał i może podzielić się wrażeniami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotisded Napisano 29 Marzec 2010 Share Napisano 29 Marzec 2010 o bosz... hahha :) Moze efekty przynajmniej fajne beda i making offy, bo na fabule to bym chyba nie liczyl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 29 Marzec 2010 Share Napisano 29 Marzec 2010 grubo... ;) trailer widziałem już jakiś czas temu ale wiać że się rozkręca temat... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eco Napisano 29 Marzec 2010 Share Napisano 29 Marzec 2010 ...a słyszałem, że to na podstawie komiksu "Ostatni władca wiatrów- śmiercionośny podmuch Edwarda Grochówki" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shosiu Napisano 29 Marzec 2010 Share Napisano 29 Marzec 2010 Zalatuje Dragon Ballem i przez to mi się podoba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 29 Marzec 2010 Share Napisano 29 Marzec 2010 Przecież to jest na podstawie świetnej anime japońskiej. Nie znacie tego? No bez jaj :) http://fc09.deviantart.net/fs45/f/2009/146/b/b/The_Last_Airbender_by_Blue_Ten.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pierzak Napisano 29 Marzec 2010 Share Napisano 29 Marzec 2010 Last airbender wyglada fajnie ale jeszcze lepiej wyglad nowy trailer do The Sorcerers Apprentice. Zobaczta. http://www.traileraddict.com/trailer/the-sorcerers-apprentice/international-trailer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sjon Napisano 29 Marzec 2010 Share Napisano 29 Marzec 2010 kotisded - hmm... z tego co widzę to wygląda to nieco inaczej niż większość filmów, więc może będzie to jednak miało jakąś nową ciekawą fabułę, czego w Avatarze nie było niestety:/. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-pigeon Napisano 29 Marzec 2010 Share Napisano 29 Marzec 2010 @Kris_R To nie było anime japońskie, chyba z usa, ale głowy nie dam :p Leciało na Nicku oglądałem sobie do porannej kanapki, całkiem sympatyczna animacja i historia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 29 Marzec 2010 Autor Share Napisano 29 Marzec 2010 @Kris_R To nie było anime japońskie, chyba z usa, ale głowy nie dam :p Leciało na Nicku oglądałem sobie do porannej kanapki, całkiem sympatyczna animacja i historia. Nie, to nie było czyste anime. Jednak w tej konwencji zostało utrzymane. Zresztą w ciągu ostatnich kilku lat jest to zauważalny, popularny trend w amerykańskich bajkach dla dzieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-pigeon Napisano 29 Marzec 2010 Share Napisano 29 Marzec 2010 @CzAk1 Masz racje, jeśli chodzi o styl ma sporą domieszke współczesnego Disneya. Nie mogę się doczekać jakichś prezentacji zaklinaczy ziemi, pamiętam że w animacji robili na mnie największe wrażenie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi