krzys!3k Napisano 8 Kwiecień 2010 Napisano 8 Kwiecień 2010 (edytowane) mam nadzieję poznacie kto ;) Edytowane 24 Kwiecień 2010 przez krzys!3k
Gość kakaku Napisano 8 Kwiecień 2010 Napisano 8 Kwiecień 2010 w drugim jakoś najbardziej do Obamy podobny ;]
Predator Napisano 8 Kwiecień 2010 Napisano 8 Kwiecień 2010 bardzo fajna buzka ale wedlug mnie do Obamy chyba nie podobny :/. Przynajmniej na pierwszy rzut oka i bez czytania podpisu nie skojarzylem ze to Obama.Pozatym naprawde bardzo pozytywnie.. Pozdrawiam.
mafida Napisano 8 Kwiecień 2010 Napisano 8 Kwiecień 2010 Jo żem od razu poznoł:D.Bardzo fajna główka:) Pozdr:)
andy_a Napisano 8 Kwiecień 2010 Napisano 8 Kwiecień 2010 IMHO: Czoło zbyt kwadratowe (powinno być gładsze przejście w czaszkę), środek czoła zbyt głęboki, fałdka nad okiem brzydka (jednorodna nieciekawa, jakby zwykłym standardem potraktowana), dolna powieka za ostro wcięta, nos mało murzyński (zbyt ostro zarysowany, grubszy na środku i mniej kanciasty), zbyt ostro zarysowana okolica między nosem a górną wargą, za słabo zarysowana okolica pod dolną wargą. Ucho pomijam :) Do tego warto by było posiedzieć na niższym levelu i bardziej go upodobnić (w sensie Obama jest chudszy) Oczywiście ogólnie to dość przyjemna głowa, tylko nie widać od razu, że to on, ale patrząc po poprzednich pracach nic nie pozostaje jak tylko czekać ze spokojem na rozwój :)
vrocker Napisano 8 Kwiecień 2010 Napisano 8 Kwiecień 2010 Wyciąłeś Obamie płaty skroniowe co definitywnie upośledzi mu aparat mowy :) Przyjemna główka, trochę za bardzo przerysowałeś bryłę, ale podobny jest.
PLS Napisano 8 Kwiecień 2010 Napisano 8 Kwiecień 2010 Od razu skumałem, że to Obama, choć nie do końca jest podobny. Główną różnicą jest kształt całej głowy - Obama ma bardziej jajowatą i chudszą (u Ciebie jest nieco kwadratowa).
mafida Napisano 9 Kwiecień 2010 Napisano 9 Kwiecień 2010 Jakiś taki wredniejszy teraz,dorób mu lekki uśmieszek jak na zdjęciach ma zazwyczaj:).Teraz ma minę jak terminator:D.I brwi by się przydały jak już włoski zrobiłeś.Poza tym jak juz pisałem podoba mi się:) A masz 5 starsów:) Pozdr:)
Frey Napisano 10 Kwiecień 2010 Napisano 10 Kwiecień 2010 Jakiś taki wredniejszy teraz,dorób mu lekki uśmieszek jak na zdjęciach ma zazwyczaj:).Teraz ma minę jak terminator:D.I brwi by się przydały jak już włoski zrobiłeś.Poza tym jak juz pisałem podoba mi się:) A masz 5 starsów:) Pozdr:) Ja wiem czy wredniejszy? Bardziej zdeterminowany :) jedno co mi się wydaje, że ta głowa jest trochę zbyt masywna.
shergar Napisano 19 Kwiecień 2010 Napisano 19 Kwiecień 2010 Hey Krzysiek :) No głowa powinna być bardziej wydłużona, obrys ust też inny niż na zdjęciu. Może to złudzenie, ale same usta też jakieś takie za duże/za grube/za szerokie, sam nie wiem. Poza tym bardzo fajna mordka. BTW. Wersja ala Terminator mogła by być ciekawsza :D
krzys!3k Napisano 24 Kwiecień 2010 Autor Napisano 24 Kwiecień 2010 (edytowane) dzięki za komenty :) poprawiłem co nie co, juz nic nie widze powoli i kolejny wip - goblin maya/mental pozdro ! edit: warto wspomnieć że przy renderze wpierałem się: klik Edytowane 24 Kwiecień 2010 przez krzys!3k
Gość fishinthewater Napisano 24 Kwiecień 2010 Napisano 24 Kwiecień 2010 Jak dla mnie rewelka. Goblin bardzo realistycznie Ci wyszedł. Prawie jak zdjęcie. Pozdrawiam
mafida Napisano 24 Kwiecień 2010 Napisano 24 Kwiecień 2010 Bardzo k fajny gliniany goblin.Obana też:) Ryan Kingslien rulez;) Pozdr:)
bbandi Napisano 25 Kwiecień 2010 Napisano 25 Kwiecień 2010 To tu jest jakiś goblin? ja widzę samego obamę :).
gonnog Napisano 25 Kwiecień 2010 Napisano 25 Kwiecień 2010 Świetnie wygląda render goblinka, real No i Barłóg Obrama też świetny :P
Gość Morte Napisano 1 Maj 2010 Napisano 1 Maj 2010 Fajne, aczkolwiek pozwole sobie rzucic paroma slowami kretynskiej krytyki:P W paru miejscach mi sie nie podoba, dziwnie szyja wyglada, ale nie o to chodzi. w twoich ostatnich speedach, plus pracach tutaj widac jakis styl w ktorego strone zmierzasz, taka niewykonczona rzezba. nie wiem jednak czy nie za bardzo sie w to wplatujesz, olewajac inne narzedzia i stawiajac glownie na claye- powieki, takie rzeczy no ciezko samym clayem trzasnac. Moze to tylko zludzenie, ale rada ode mnie, zlap czasem standarda i pincza ;P
krzys!3k Napisano 2 Maj 2010 Autor Napisano 2 Maj 2010 klicek: thx! :) morte: hmm cały czas jestem na etapie testowania, jakich bruszy uzywac do czego. Ostatnio przyczepiłem się do claya i miałbym dużo łatwiej gdyby nie podobałby mi się takie klejowe brudasy ;P ale ogolne masz dużo racji - nie smamym clayem człek żyje i zdaję sobie sprawe że nie zrobie nim wszystkiego, tym bardziej jeśli chodzi o wykończenie czegokolwiek. dzięki za rady :) jade dalej z goblinem
Rekomendowane odpowiedzi