MEDAL Napisano 6 Maj 2004 Napisano 6 Maj 2004 zalozenia pracy nastepujace pewna mala forma zycia nie pochodzaca z ziemi dostala sie na poklad statku kosmicznego oczywiscie przypadkowo ijako przestaraszny maly zwierzaczek proboje sie wydostac podrozujac i odkrywajac ciekawe i niezykle dla niej rzeczy i zjawiska ... narazie podstawowy model jednego z pomieszczen statku pracka cos na zasadzie komiksu bez textu :Pbez jakis specjalnych fajerwerkow wodotryskow i innych co dodac co zmienic co ujac czy wyrzucic prosze o konstroktywne opinie
Marcin Napisano 6 Maj 2004 Napisano 6 Maj 2004 jutro do ciebie przyjezdza ekipa od startreka i beda sie pytac czy niesprzedasz im tego modeli bo jest taki super(niezgadaj sie bo wiecej dostaniesz a turbosquidzie) :D . dobra ale tak powaznie...to raczej ja potexturuj walnij jakies szczegoly i bron boze bez GI jej nieposzczaj
uncle Napisano 6 Maj 2004 Napisano 6 Maj 2004 kolejny przyklad pracy gdize siatka wygloda lepiej od renderu.
MEDAL Napisano 8 Maj 2004 Autor Napisano 8 Maj 2004 od dzis jade na maxie 6 ciekawe uczucie no i brazil 1.2 dzieki uprzejmosci i wyrozumialosci marcina18pl doszlismy do takiego rezultatu sporo jeszcze zostalo ale mysle ze juz teraz pujdzie z gorki troche sie nauczylem od czasu pierwszego rendera praca sterylna ale tylko narazie mam juz cos w zanadrzu i glowie zobaczymy jaki bedzie tego efekt ten oto render nie jest najlepszej jakosci ma on wartosc pogladowa sama postac owej formy zycia nie jest planowana planowane sa tylko shooty z perspektywy tej postaci calosc powinna miec lepszy efekt niz same oddzielne fotki
Myszek Napisano 8 Maj 2004 Napisano 8 Maj 2004 z lewej strony masz jedna wielka jasna plame, wyrzuc jedno swiatelko albo zmniejsz moc a co do samej pracy dodaj wiecej szczegulow :)
zipper Napisano 9 Maj 2004 Napisano 9 Maj 2004 jest ladnie .... tylko podloga ...nawet w star-trek\'u nie chcialoby im sie robic dwuch rodzajow siatki metalowej na podloge .... a u ciebie tak to wlasnie jest ... ta na pierwszym planie jest zadsza od pozostalych ... zien to bo rzuca sie w oczy. poza tym ... wszystko mi sie podoba pozdrawiam
MEDAL Napisano 9 Maj 2004 Autor Napisano 9 Maj 2004 render z probna textura dodalem troche elementow co do siatki masz racje musze to koniecznie poprawic , w nastepnej lojejnosci dodam jeszcze troche pary ulatniajacej sie z dziory w rurze do tego troche zwisajacych kabli i jakies znaczki na scianach a na sam koniec zostawie sobie ostateczne doswietlenie sceny
kulexy Napisano 9 Maj 2004 Napisano 9 Maj 2004 mam prosbe, daj wieksze rendery bo z tego 320x240 nie widac za duzo... Spoko pomieszczenie i fajne textury :) mnie sie podoba:)
MEDAL Napisano 9 Maj 2004 Autor Napisano 9 Maj 2004 wiekszy render z troche inna textura i zmieniona siatka na podlodze chyba troche za durza no nie wiem sami ocencie
MEDAL Napisano 9 Maj 2004 Autor Napisano 9 Maj 2004 nie zwracajcie uwagi na to czerwone cus bo nie tak powinno wygladac :P ale zaczolem renderowac i zapomnialem zmienic
kulexy Napisano 9 Maj 2004 Napisano 9 Maj 2004 tam sie jakas butla na dole nie wyrenderowala texturka bo czarna cala texturka, nawet bez refleksow... co to jest?? gasnica??
MEDAL Napisano 9 Maj 2004 Autor Napisano 9 Maj 2004 a to dziwne bo ja widze czerwona troche daje refleks na scine ale to ma byc niby butla
Gacu666 Napisano 9 Maj 2004 Napisano 9 Maj 2004 Ooo klimat podobny do statku Nostromo z Aliena :]. Bradzo fajne, tylko kratka mogłaby być gęstsza i koloru ciemno szarego albo co i bedzie git :]
Rekomendowane odpowiedzi