Skocz do zawartości

Intro do strony [WIP]

claude

Rekomendowane odpowiedzi

Chciałem zrobić swego rodzaju filmowe intro do mojej strony. Miało być krótkie ale rozrosło się prawie do minuty i tak naprawdę prawdopodobnie zrobie z tego rodzaj demo reel.

Możliwe że zrobię dwie wersje jedną krótką do intro drugą jako krótki demoreel. Może w ogóle zrezygnować z intro. Miałem taki zamysł aby coś mile wprowadzało widza do moich dalszych materiałów.

Co sądzicie o moich pomysłach na prezentacje moich projektów. Właśnie zaczynam renderować ujęcie gdzie będzie pokazana cała postać wraz z zaminowanym ruchem słońca, może to też dorzucę do dłuższej wersji mojego reela.

Pierwsza krótsza wersja:

Drug dłuższa:

Krytyka i pomoc mile widzina.

Pozdro

• Odpowiedzi 7
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

A ja z innej mańki pociągnę. Pokaż mi jedną poważną firmę, która ma intro do swojej strony. To lata 90 i to początek dekady. Reel na stronie to i owszem ale intro do strony.

bleeeeeeee. A sama rzeźba i animacja very nice. Chociaż więcej i mocniejsze post pro by stykło. Do 3i7 jest fajny making, można się dużo dobrego nauczyć.

Strasznym dysonansem jest to ze ujecie kamery ruchomej tnie ostro na ujecie statyczne takie w ktorym dodatkowo kamera po chwili porusza sie ruchem jednostajnym od 0.Tak jakby wagonik w wesolym miasteczku jadac szybko z gorki nagle znikl pojazwil sie na samym szczycie i znowu zaczol zjezdzac;).Taka porwana akcja.

Popracowalbym nad ruchem kamery.Subtelny nie musi oznaczac nieruchomy(domyslam sie ze w ujeciach zmiany ostrosci nie chciales ruchu kamery bo by odbieral impetu ostrosci a to mi sie wydaje da sie pogodzic.).Albo inny montaz tzn.dwa ujecia z ostroscia na koniec a wszystkie z ruchem kamery na przod i bedzie pynniej.

Troche za duzo grzybow w barszczu wyszlo:).Albo tilty zoomy pany dolly albo ten DOF.Skrzyzowane ze soba i odseparowane pozostawiaja zle wrazenie.Przydalo by sie je chociaz scalic..

Ladna muzyka bardzo podkresla plastyke renderow.

pzdr.

Kuba