Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

jest to mój drugi model. Mam nadzieje że sie spodoba;p

31866978.png

18016448.png

12339719.png

Wiem może nie jest zbyt ładny, ale troche czasu poświęciłem;p

• Odpowiedzi 15
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

wow - osz kurdesz :) gdybys nie napisal ze to chopper to z pierwszego renderu bym sie nie domyslil. rewelacji nie ma ale moze nastepny work bedzie lepszy :)

Napisano

A można troche jaśniej bo jak napisałem to dopiero mój drugi model, wiec za bardzo nie rozumie;p A proporcje są dobre:] mam plany tego modelu Choppera i wymiary są takie same;p Wymodelowałem sobie ten motocykl ponieważ robie go w realu i chciałem zobaczyć jak bd wyglądać.

Napisano

Jaśniej a co tu mówić? Nałożyłeś coś co ma imitować chrom... Usuń to i nałóż zwyczajną szarość z 3ds maxa. Pokaż jak to bd wyglądać

Gość kakaku
Napisano

I pokaz go bokiem. Czym to renderowales? Nie wierze, że opony sa z referek;]

Napisano

Jak tak ma wyglądać Choper który budujesz w realu to nie dostaniesz na to nawet homologacji. Tutaj wygląda jak by miał mieć 12metrów długości.

Popatrz na proporcje gdzie masz siedzenie i kierownice... Ludzie nie mają 4m rąk. Druga sprawa taki błotniczek co zrobiłeś z tyłu to nie ochronił by cię przed NICZYM!

Według mnie cały model nie ma propacji ani kształtów. Lepiej weź jakieś Blueprinty i wymodeluj to od nowa.

Gość kakaku
Napisano

ustwiales to wogole jako blueprint w maxie czy na oko (patrzyles i probowales w maxie zrobic) Bo jezeli masz dobrze ustawiony blueprint to nie moze Ci wyjsc rozciagniety;] No chyba ze rozciagneles blueprinta:D

Jak ten chopper sie nazywa?

Napisano

Raczej na oko;p Wiem popełniłem błąd, ale już robie nowego Choppera (dokładniej). A nazwy nie pamiętam, ale często jest pokazywany American Chopper Series na Discovery

Gość kakaku
Napisano

To znajdz lepiej choppera którego będziesz miał mase zdjeć (głównie z boku)

Napisano

Witam. To jest mój nowy projekt (nie dokończony), musze dodać chromowane tekstury, doptacować opony i szczegóły. I tutaj ma pytanie, jak zrobić chromowane tekstury??

vcx.png

fdgdfgm.png