Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam po dlugiej nieobecnosci!

Mialem nie zawracac glowy i wrzucic skonczona postac, ale utknalem:]

Tak ogolnie o tej Pani: zawod sklepikarz, uraz szyi (uszkodzone kregi szyjne i krtan). Nalezy do azjatyckiego gangu.

Plan mam taki zeby zrobic tylko glowke, bo postac do portfolio idzie, no chyba ze dobrze wyjdzie to dorobie reszte. Detal chce tez w ZB nalozyc i kilka innych rzeczy poprobowac.

No dobra nie wiem co dalej pisac to czas cos pokazac.

d_2.jpg

Prosze o typy dotyczace fryzury. Nadmieniam, ze typ E to raczej odpada bo ostanio bardzo podobna fryzurke robilem:]

• Odpowiedzi 9
  • Wyświetleń 1,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Najlepiej wygląda w "e", jednak skoro tyle przeszła, należy do gangu, itd. to nie wiem czy taka zdecydowanie najbardziej kobieca fryzura jej pasuje. Pokombinuj jeszcze z "b", może coś ciekawego wyjdzie.

Napisano

właśnie typ E i D to standard,

F to fryzura flejowata,

A się nie nadaje bo kok łatwo się rozpieprza jak dostanie kilka razy po twarzy od koksów z innego gangu.

C wygodna i prosta do zrobienia, ale mało efektowna, przy czym nie oznacza to ze zła bo nawet elegancka się zdaje być

B taka post punkowa, interesująca i nieoklepana. Nie lubię takich fryzur, ale stawiałbym na tą (albo na C). Jeśli dojdą bryle to lepsza będzie B.

Napisano

C B lub F według kolejnosci :) jesli to azjatka to imie Dorota tak torche komiczne będzie :D