p_e_t_e_r Napisano 9 Maj 2004 Napisano 9 Maj 2004 czy wie ktos jak zrobic aby po pewnym zblizeniu do obiektu w viewporcie rhino nie zamienialo mi widoku na cos ala wireframe ??? czy sa jakies opcje kontrolujace to np jakas plaszczyzna tnąca ktorą moge regulowac ??? pozdrawiam
p_e_t_e_r Napisano 9 Maj 2004 Autor Napisano 9 Maj 2004 pierwszy screen wszystko ok na drugim przyblizylem sie nieco za pomoca zooma i mi takie wireframe zrobil pomimo ze wcale nie jestem za blisko i powinno byc widac normalnie w shaded...
enzo Napisano 10 Maj 2004 Napisano 10 Maj 2004 Ja bym porostu wyłączył obcje wire-frame... i podglądał objekt bez siatki...
SansSerif Napisano 10 Maj 2004 Napisano 10 Maj 2004 a ja miewam podobnie tylko gdy robie zoom scrollem myszy. jak zrobie zomm window z ikony to jest ok.
Bzyku Napisano 10 Maj 2004 Napisano 10 Maj 2004 A moze tak zajrzec do properites rhino tam jest cos takiego jak opcje \"Display\" i \"openGL\" i cos zmienic nie mam pojecia co bo mi nic takiego sie nigdy nie dzialo :).
zipper Napisano 11 Maj 2004 Napisano 11 Maj 2004 haha ... masz karte ATI ? juz raz widzialem takie cos na ATI ... wylacz open-gl i bedzie ok ... na geaforce\'ach nie ma takich problemow :) pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi