Napisano 27 Maj 201014 l Poszukuję dobrego programu, w którym po zmontowaniu animacja będzie wyglądała jak w maxsie (bardzo krótki czas trwania klatki). Idealnie by było jak ten program automatycznie układał klatki (max zapisuje z numerkami). Nie polecajcie mi byle jakich programów do montowania, bo mam: Windows Movie Maker, After Effects, Vegas Movie Studio... i one nie są dobre do tego.
Napisano 27 Maj 201014 l Jak after ci nie odpowiada to lepiej sobie daj spokój. A ja tam bym użył Virtual Dub.
Napisano 27 Maj 201014 l Autor Jak after ci nie odpowiada to lepiej sobie daj spokój. After mi nie odpowiada do tego. Jeszcze jakieś propozycje??
Napisano 27 Maj 201014 l tobie chyba chodzi o image seqence player, cos w rodzaju chaosowego pdplayera. Gdzies tu na forum byl watek gdzie ludzie wypisywali jakich playerow uzywaja.
Napisano 27 Maj 201014 l after automatycznie układa po numerkach.. napisz czego potrzebujesz, albo czego ci brakuje w AE
Napisano 27 Maj 201014 l Mi nie chodzi o player tylko o program do montowania i combo Ae + Vegas ci nie starcza? kurcze, ciezko będzie... ciezko
Napisano 27 Maj 201014 l Poszukuję dobrego programu, w którym po zmontowaniu animacja będzie wyglądała jak w maxsie (bardzo krótki czas trwania klatki). Idealnie by było jak ten program automatycznie układał klatki (max zapisuje z numerkami). Nie polecajcie mi byle jakich programów do montowania, bo mam: Windows Movie Maker, After Effects, Vegas Movie Studio... i one nie są dobre do tego. No to jeszcze chyba Adobe premier. Ale jak to nie to to chyba ziomus wlasny musisz napisac. pozdrawiam
Napisano 27 Maj 201014 l Kolega chyba Avida wymaga skoro after i vegas sa za cienkie do tego co ma wykonac.