3D man Napisano 27 Maj 2010 Share Napisano 27 Maj 2010 Poszukuję dobrego programu, w którym po zmontowaniu animacja będzie wyglądała jak w maxsie (bardzo krótki czas trwania klatki). Idealnie by było jak ten program automatycznie układał klatki (max zapisuje z numerkami). Nie polecajcie mi byle jakich programów do montowania, bo mam: Windows Movie Maker, After Effects, Vegas Movie Studio... i one nie są dobre do tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 27 Maj 2010 Share Napisano 27 Maj 2010 Jak after ci nie odpowiada to lepiej sobie daj spokój. A ja tam bym użył Virtual Dub. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3D man Napisano 27 Maj 2010 Autor Share Napisano 27 Maj 2010 Jak after ci nie odpowiada to lepiej sobie daj spokój. After mi nie odpowiada do tego. Jeszcze jakieś propozycje?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 27 Maj 2010 Share Napisano 27 Maj 2010 tobie chyba chodzi o image seqence player, cos w rodzaju chaosowego pdplayera. Gdzies tu na forum byl watek gdzie ludzie wypisywali jakich playerow uzywaja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3D man Napisano 27 Maj 2010 Autor Share Napisano 27 Maj 2010 Mi nie chodzi o player tylko o program do montowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wesol Napisano 27 Maj 2010 Share Napisano 27 Maj 2010 after automatycznie układa po numerkach.. napisz czego potrzebujesz, albo czego ci brakuje w AE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 27 Maj 2010 Share Napisano 27 Maj 2010 Mi nie chodzi o player tylko o program do montowania i combo Ae + Vegas ci nie starcza? kurcze, ciezko będzie... ciezko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
guru Napisano 27 Maj 2010 Share Napisano 27 Maj 2010 Poszukuję dobrego programu, w którym po zmontowaniu animacja będzie wyglądała jak w maxsie (bardzo krótki czas trwania klatki). Idealnie by było jak ten program automatycznie układał klatki (max zapisuje z numerkami). Nie polecajcie mi byle jakich programów do montowania, bo mam: Windows Movie Maker, After Effects, Vegas Movie Studio... i one nie są dobre do tego. No to jeszcze chyba Adobe premier. Ale jak to nie to to chyba ziomus wlasny musisz napisac. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Traitor Napisano 27 Maj 2010 Share Napisano 27 Maj 2010 Kolega chyba Avida wymaga skoro after i vegas sa za cienkie do tego co ma wykonac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi