MarDolF Napisano 9 Maj 2004 Napisano 9 Maj 2004 Zasiadlem se ostatnio i zrobilem toster. Czy ktos morze powiedziec co wnim terzeba jeszcze zrobic ???
illy Napisano 9 Maj 2004 Napisano 9 Maj 2004 tez mam takie urzadzenie ale czy to sie toster nazywa?! raczej urzadzenie do grzanek
robercikh Napisano 9 Maj 2004 Napisano 9 Maj 2004 ja to nazywam tosterem i to go nawet przypomina. tylko jeszcze tostów z wypływającym rozgrzanym serem brakuje :P :P zgłodniałem popraw troche texturki bo te są cienkie, oraz czy w złączenia klapy i dołu niepowinno być jakiś śrubek lub czegoś
MarDolF Napisano 9 Maj 2004 Autor Napisano 9 Maj 2004 o srubkach pomysle a co to textur to jutro bende skanowal swoj toster zeby miec go czym pokryc
Myszek Napisano 9 Maj 2004 Napisano 9 Maj 2004 mi to troche gofrownice przypomina :|, co do pracy to dodaj jakies otoczenie i \"tosty\" (chyba do tostera wkłada sie chleb albo grzanki, pozniej otrzymujemy tosty)
MarDolF Napisano 9 Maj 2004 Autor Napisano 9 Maj 2004 no najpierw wkladamy chleb-a a potem otrzymujemy tosty
Sharp Napisano 9 Maj 2004 Napisano 9 Maj 2004 ja mialem cos takiego i sie tosty do tego kupowalo, jakie kwadratowe kromki (chleb tostowy)...kurde zjadlbym takie cos z roztopionym serkiem i szyneczka :P to przejdzmy do meritum sprawy: texturki,ktorych tu chyba nawet nie ma :)
Pussik Napisano 9 Maj 2004 Napisano 9 Maj 2004 Pokaż render w ujęciu jak toster jest zamknięty. Bo wydaje mi się, że to prawie wcale się nie łączy. :>
MarDolF Napisano 10 Maj 2004 Autor Napisano 10 Maj 2004 Jak narazie tylko tyle bo lece do szkoly a to sie jedna klatka 10 min renderuje jak przyjde kolo 15:00 to umieszcze wiecej renderow
Marcin Napisano 10 Maj 2004 Napisano 10 Maj 2004 10 min !?!?!? Boze co ty masz za sprzęt ?Tu przeciez sam skylight jest no i widze sempling 0x2 (cos tam musiales namotac albo naprawde masz slaba bestje) hmm toster jest oki,jak sie bawisz w GI to postaw ten toster w kuchni na ceramice dodaj DoFika jak za duzo szczegolow niechcesz pokazac i bedzie oki (chyba : kazda robote mozna spieprzyc)
MarDolF Napisano 10 Maj 2004 Autor Napisano 10 Maj 2004 bosu bo ma Athlona 2500 a ja mam durona 1200 z radeonem 9200 i 512 DDR :( a co do oteczenia to bedzie jeszcze kuchenka microfalowa kuchenka gazowal (lub elektryczna ) czyli poprostu w skrucie zrobie cala kuchnie
zipper Napisano 10 Maj 2004 Napisano 10 Maj 2004 ladny tosterek ... :) ladny kolorek ... :) i chyba na pierwszy rzut okiem wszystko ma na swoim miejscu :) pozdrawiam ...
jacekszy0 Napisano 10 Maj 2004 Napisano 10 Maj 2004 Wydaje mi sie ze to co zaznaczylem troche zle jest wymodelowane. Jest tam takie \"zgrubienie\". Popraw to raczej na calej dlugosci toster powinnien byc mniej wiecej taki sam. WSZYSCY WIDZA? TAK? I PO KLOPOCIE! :)
MarDolF Napisano 10 Maj 2004 Autor Napisano 10 Maj 2004 Przepraszam Szymon poprawie sie w najbliszym czasie (a tak wogule to ty sie lepiej wes za robote swojego czolgu a nie mojego tostera)
empik Napisano 10 Maj 2004 Napisano 10 Maj 2004 heh tz mam taki toster mniam az mi slinka pociekla a co do modelu to nawet szpox
MarDolF Napisano 12 Maj 2004 Autor Napisano 12 Maj 2004 Zrobilem jusz troche textur zostalo. jeszcze do zrobienia pare szczegulow i toster (lub jak kto to zwie ) bedzie gotowy. a potem morze jakiego toscika :P
Leru Napisano 12 Maj 2004 Napisano 12 Maj 2004 wow super... wez go ubrudz serem czy czyms innym to moze cos z tego wyjdzie
Pablo Napisano 12 Maj 2004 Napisano 12 Maj 2004 Jesli robisz juz toster (sandwich) to mam nadzieje ze w finalnej scenie przynajmniej wtopisz go w jakies zdjecie w kuchni..bo takie pokazanie samego modelu na bialym tle mija sie z celem... pozdr
MarDolF Napisano 12 Maj 2004 Autor Napisano 12 Maj 2004 wlasnie jestem w trakcie robienia kuchenki gazowej i jak cos jusz jej zrobie to zara pokaze
Szczupal Napisano 12 Maj 2004 Napisano 12 Maj 2004 zgadzam sie co do moich poprzednikow zebys zrobil tlo poniewaz jak wizdze to robisz scene 3D czyli musi bys otoczenie, chyba ze zmienisz nazwe na model 3D
Rekomendowane odpowiedzi